Om bloggen

Jeg vil lige sige lidt om hvordan bloggen er bygget op.

Indlæggene om de enkelte olier (som her på bloggen alle er fra doTERRA) er bygget op sådan her:

Titel: Navn på olien

  • Hvad siger man at den kan? – her beskriver jeg hvad jeg har læst og hørt at denne olie skulle være god til/for. Det bliver ikke udtømmende og vil primært handle om terapeutiske og følelsesmæssige effekter, for der er mange påstande og teorier derude om fysisk helbredelse, og den slags må man ikke skrive når man ikke er læge. Uanset hvad du læser hvor: Tag ansvar selv. Mærk efter hvad der er rigtigt for dig, og undersøg grundigt inden du tager noget, hvis du føler dig utryg. Jeg er ikke læge eller behandler af nogen art. Jeg deler min egen overbevisning og begejstring.
  • Hvordan kan/må den bruges? (Husk især her at hvis jeg her skriver at en olie kan indtages, er der tale om en doTERRA-olie – jeg ved ikke hvordan det forholder sig med andre mærker!)
  • Ingredienser – hvis det er en blandingsolie
  • Hvad er min oplevelse? – her fortæller jeg om min personlige brug af og erfaring med den olie.
    Hvad er din oplevelse? – du er altid velkommen til at kommentere indlæggene med din egen personlige oplevelse af den olie.

Ud over indlæg med ren information om de enkelte olier, vil jeg blogge om min generelle brug af doTERRAs produkter, om det at være Wellness Advocate, om at være med i Team Lavt Gærde m.m. I det hele taget ting der hører til her i olieland og ikke på mine øvrige blogs.

Vil du læse hvad jeg ellers beskæftiger mig med, så kig f.eks. på anjalysholm.dk, efterlivet.dk, uforklarbar.dk, hemisync.dk