Sådan bestiller du din oliepakke

Trin 1

Tryk på BESTIL NU-knappen herunder – den sender dig videre til doTERRA-shoppen. Den åbner i en ny fane, så du kan have denne vejledning ved siden af hvis du skulle få brug for den, men det vil jeg tro at du ikke gør. 🙂

 

 

 

 


Trin2

Her skal du så vælge din startpakke – Vælg dit kit (anbefales hvis du vil slippe for tilmeldingsgebyret) – eller  vælge enkeltprodukter – Skræddersy din tilmelding (her kommer startgebyret oveni, men du får også her de 25 % i medlemsrabat nu og fremover).

Scroll ned på siden for at se flere kits, og tryk på Se alle kit i bunden for at se dem alle.

Måske ved du allerede hvilket kit du vil have. Så trykker du bare på Vælg-knappen ved dét kit.

Vil du vide mere om sættet, kan du i stedet trykke på Hurtig visning. Så åbner et vindue med detaljer om det og med beskrivelser af hver enkelt olie i sættet.

 

 

 

 

 

Her kan du vælge Dansk under Sprog og trykke Tilføj til kurv for at lægge sættet i indkøbskurven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Når du har lagt dit ønskede kit i kurven, åbner næste billede som viser hvad du har valgt, og hvorfra du kan tilføje flere produkter hvis du vil.

Ved du præcis hvad du leder efter, kan du indtaste det i søgefeltet under Søg produkter.

Ellers kan du trykke på Eller, browse produkter og få vist en oversigt hvor du kan se de forskellige kategorier igennem og lægge varer i kurven efterhånden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Må jeg foreslå lidt ekstra?

Hvis du vil have mere med, så anbefaler jeg f.eks. Wild Orange (hvis den ikke er en del af dit startkit), som alle elsker. Jeg vil også anbefale dig at købe tomme pillekapsler – de hedder Veggie Caps – som du kan bruge til at indtage de olier du ikke bryder dig om smagen af.

Tryk Luk oppe i højre hjørne når du er færdig med at lægge varer i kurven.

 

 

 

 

 

Når du er færdig med at handle, trykker du på Næste oppe under Ordreoversigt i højre hjørne.

 

 

 

 

 

 

 


Trin 3

Så er det tid til at oprette din konto. Udfyld fornavn, efternavn og telefonnummer som vist på billedet.

Scroll derefter længere ned på siden.

 

 

 

 

 

 

 

Udfyld din e-mailadresse, og opret en adgangskode. Koden skal være på minimum 8 tegn, have både store og små bogstaver og indeholde mindst ét tal. Du kan se på de grønne flueben når du opfylder kode-kravene.

Læg mærke til om den rigtige kontotype er valgt til dig. Der står “Du tilmelder dig som Engroskunde” hvis du skriver dig op som almindelig kunde. Vil du i stedet være forhandler – altså Wellness Konsulent som jeg er – kan du rette det ved at trykke på Hvis dette er forkert, så klik her. Og omvendt, naturligvis.

Sæt flueben ved at du er mindst 18 år gammel, og at du accepterer handelsbetingelserne (som du kan læse ved at klikke på linkene hvis du vil).

Tryk så på Næste.

 

 

 


Trin 4

Din Wellness Konsulent er mig – mit firmanavn er Uforklarbar – så hvis der står dét eller Anja Lysholm, lader du det stå begge steder.

Hvis der mod forventning ikke står Uforklarbar eller mit navn, men i stedet er et søgefelt, skal du finde mig ved at søge efter nummer 7839342.

Tryk på Næste trin.

 

 

 

 

 

 


Trin 5

Nu skal du udfylde din leveringsadresse.

Udfyld de felter der er markeret med en rød stjerne.

 

 

 

 

 

 

 

Scroll ned til næste del af billedet, og vælg leveringsform. Du kan roligt vælge den billigste – Standard – Denmark.

Sæt flueben ved at du forstår at du kan modtage doTERRAs nyhedsbreve (dem kan du altid afmelde dig bagefter hvis du ikke vil have deres månedlige tilbud tilsendt).

Tryk på Næste trin.

 

 

 

 

 

 

 

 


Trin 6

Nu skal du vælge hvordan du gerne vil betale.

Her vælger jeg Kortbetaling og kommer så til betalingssiden.

 

 

 

 

 

 

 

Udfyld dine kortoplysninger, og hvis ikke du vil have en anden adresse på din faktura end den leveringsadresse du angav tidligere, beholder du bare fluebenet i “Min faktureringsadresse er den samme som min forsendelsesadresse“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Trin 7 og 8

Den sidste del af tilmeldingsprocessen har jeg ikke skærmbilleder på her, da jeg jo allerede har en konto og derfor ikke kan gennemføre oprettelsen af en ny. Næste gang jeg hjælper en ny kunde med at oprette sig, vil jeg få taget de sidste skærmbilleder. 🙂 Men jeg tænker at du når godt i mål herfra.

Har du brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte mig eller (nok endnu bedre når du er kommet så langt) doTERRAs søde og dansktalende kundeservice på  tlf. 89881085 mellem klokken 14 og 22 dansk tid. Hvis noget driller med dit betalingskort el.lign., så er det dem der kan hjælpe dig.

 


Det var dét.

Glæd dig til at modtage dit oliesæt inden for typisk 3-5 dage.

Husk at du altid kan kontakte mig på anja@essentielleolier.dk eller tlf. 30710259. Jeg vejleder dig meget gerne i brugen af olierne.

doTERRAs kundeservice taler dansk og kan kontaktes på tlf. 89881085 mellem klokken 14 og 22 dansk tid.