Om mig

Anja Lysholm profilbilledeJeg hedder Anja Lysholm, og her kan du læse hvad jeg laver ud over at sælge og formidle disse vidunderlige olier til dig:

Jeg underviser i Danmark og udlandet folk i hvordan de kan udforske Efterlivet og finde deres egne svar på hvad der sker når vi dør, og jeg holder workshops med guidede ture ind i ændrede bevidsthedstilstande, hvor der er mulighed for at finde svar på alle livets store spørgsmål.

Jeg bor i et skønt bofællesskab, Polynesien, ude på landet ved den smukke Førslev gl. mølle, hvor jeg også holder mine kurser her i Danmark. Ro, kærlighed, glæde, sanselighed og bevidsthed er nøgleord i mit liv. Jeg elsker at fordybe mig i livets mysterier, og det er mit kald at formidle redskaber til den fordybelse og åbning.

I 2013 blev jeg uddannet på The Monroe Institute i USA, grundlagt af den berømte ud af kroppen-rejsende Robert Monroe, og i 2017 blev jeg certificeret af efterlivsudforsker Bruce Moen i at holde hans Exploring the Afterlife workshop. Hvis du vil læse mere om de aktiviteter, så er der links du kan dykke ned i, her:

Sådan får du selv kontakt til en afdød (uden at være uddannet medie eller “født med særlige evner”)

Få adgang til dit fulde potentiale og svar på dine “livets store spørgsmål”

Hvad sker der efter døden? – fra tro til viden

Jeg laver også guidede meditationer og billigt speak