Kom i gang med din egen udviklingsrejse

Kvinde der bestiller et introduktionssæt med æteriske olier fra doTERRA

Velkommen

Når du er landet her, må det være fordi du er blevet nysgerrig efter at lære de essentielle olier at kende. Og det kan jeg godt forstå. De har gjort en stor forskel i mit liv, og jeg forventer at de også kan gøre en forskel i dit.

Som medlem af doTERRA køber du olierne 25 % billigere end ikke-medlemmer. Der er ingen binding ved at være medlem.

Min fornemmeste opgave som konsulent for doTERRA er at få dig godt i vej med olierne. Det betyder også at denne side kun er begyndelsen. Jeg slipper dig ikke når du har lavet din første bestilling, men tilbyder dig al den hjælp og vejledning du måtte have brug for på din vej. Og vil du hellere finde ud af tingene selv, må du selvfølgelig også gerne det. Du kan bruge mig så meget eller lidt du har behov for.

Men lad os nu først få dig i gang.

#1: Vælg din startpakke 

Først skal du vælge hvad du gerne vil starte med. Jeg anbefaler at du starter med en af doTERRAs startpakker. De er nøje sammensat af deres mest populære olier, og det er med en startpakke du får absolut mest for dine penge.

Du kan også vælge at købe enkelte olier til at starte med. Så betaler du 190 kr. i indmeldelsesgebyr – det slipper du for med en startpakke. Alternativt kan du også slippe for indmeldelsesgebyret ved at købe olier for en PV på minimum 150. PV er en værdibetegnelse doTERRA bruger, og hver ordre har en samlet PV – Point Value. 1 PV svarer cirka til 1 euro.

Er du i tvivl om hvad du skal starte med, så tøv ikke med at skrive til mig KLIK HER > >

Her er de mest populære pakker:

FAMILY ESSENTIALS KIT

Family Essentials Kit - æteriske olier fra doTERRA(Pris inkl. forsendelse: 1.284 kr.)

Bestil sættet direkte her

Kaldes populært “hjemmeapoteket” da mange af olierne kan hjælpe med de ting vi normalt ville ty til håndkøbsmedicin for. Her er meget hjælp at hente i hverdagen – både fysisk og følelsesmæssigt.

Indeholder 10 stk. 5 ml-flasker med:
Lavender, Lemon, Peppermint, Melaleuca, Oregano, Frankincense, Deep Blue, Air, ZenGest, On Guard

Indeholder desuden:
dōTERRA Essentials Booklet.

(Hvad du kan bruge de 10 olier til, kan du læse her: Hjælp, jeg har fået mine olier – hva’ nu?)

AROMATOUCH DIFFUSED KIT

AromaTouch Diffused Kit(Pris inkl. forsendelse: 1.373 kr.)

Her får du en diffuser og en flaske kokosolie med. Sættet er skønt til velværebehandlinger, afspænding og selvkærlig pleje.

Indeholder 8 stk. 5 ml-flasker med:
Balance, Lavender, Melaleuca, On Guard, AromaTouch, Deep Blue, Wild Orange, Peppermint.

Indeholder desuden:
115 ml Fractionated Coconut Oil (kokosolie der er behandlet så det altid er flydende – en god basisolie), en Petal Diffuser, dōTERRA Essentials Booklet.

HOME ESSENTIALS KIT

Home Essentials Enrollment Kit(Pris inkl. forsendelse: 2.489 kr.)

Bestil sættet direkte her

De samme olier som i hjemmeapoteket, men med 3 gange så meget indhold + en diffuser. Her får du mest værdi for pengene.

Indeholder 10 olier/blandinger – 9 af dem på 15 ml:
Frankincense, Lavender, Lemon, Melaleuca, Oregano, Peppermint, Air, Deep Blue (denne kun 5 ml), ZenGest, On Guard

Indeholder desuden:
En Petal Diffuser, dōTERRA Essentials Booklet.

CLEANSE & RESTORE (30 dages detox)

doTERRA Cleanse & Restore Kit(Pris inkl. forsendelse: 2.463 kr.)

Kosttilskud (med olier i) til 30 dages udrensnings- og genopbygningskur. Bemærk at du skal bruge en flaske Lemon til kuren også.

Måske er du her fordi du har læst om at forløbet kører i en Facebook-gruppe. Det sker et par gange om året på det team jeg er en del af (det er naturligvis fuldstændig frivilligt at deltage i), og det er fantastisk at gøre det sammen i en gruppe. Desuden er der inspirationsoplæg og fælleshealing/clearing undervejs.

#2: Bliv medlem

Når du har valgt hvad du vil starte med, er det tid til at bestille. Det gør du ved at oprette dig som kunde (Wholesale Customer).

At du melder dig ind, betyder at du altid sparer 25 % i forhold til detailprisen og bl.a. får adgang til et væld af  (selvvalgt) undervisning, hjælp og støtte. Der er ingen automatiske abonnementer eller købetvang. Du bestiller det du har lyst til, når du har lyst.

Bestillingssiden er her og skulle være lige til at gå til, men hvis du har brug for det, har jeg skrevet en udførlig bestillingsvejledning her du altid kan søge hjælp i undervejs: Bestillingsvejledning

#3: Glæd dig!

Når du har bestilt dine olier, får jeg en mail fra doTERRA om at du er tilmeldt hos mig. Måske er vi allerede i kontakt, men ellers kontakter jeg dig og sørger for at du kommer godt i gang.

Jeg har et onlinebibliotek hvor jeg har samlet alle de ressourcer du har adgang til, så det er nemt for dig at få et overblik. Du får bl.a. adgang til:

  • Min hjælp og undervisning i at komme i gang med olierne, men også hvis der opstår spørgsmål hos dig senere, hvis du har svært ved det tekniske ved bestilling osv. (doTERRA har også en formidabel dansk kundeservice der har åbent hverdage kl. 14-22 dansk tid).
  • Mine 13 guidede meditationer til en lettere hverdag
  • Adgang til Christine Eilvigs fantastiske teamgruppe på Facebook med masser af inspiration og hjælp. Der er jævnligt fælleshealing og tapping (TFT) i gruppen som giver os alle et løft.
  • Adgang til Christines online mentorforløb i 12 moduler fra 2019 – et hun solgte for omkring 18.000 kr. dengang, men nu giver til alle der er med på hendes team.
  • Adgang til den amerikanske yogalærer Elena Browers store onlinebibliotek og teamgruppe.
  • Adgang til en app hvor du kan slå alverdens symptomer op og finde passende olieblandinger til dine udfordringer.

Du får altså masser af hjælp og inspiration efter køb! 

Er der mere du har brug for at vide nu? Så skriv endelig til mig på anja@essentielleolier.dk

💜


Kvinde der bestiller et introduktionssæt med æteriske olier fra doTERRA

Vil du selv være forhandler og del af det fantastiske Team Lavt Gærde?

Det kan være du allerede er selvstændig eller drømmer om at blive det. Så kan doTERRA være svaret på dine drømme.

For mig vendte det op og ned på alting. Jeg havde i mange år været soloselvstændig og var løbet sur i at være alene om det hele. Der var kun mig til at få gode ideer, kun mig til at løbe noget i gang, kun mig til at gennemføre det og kun mig til enten at fejre mine succeser eller græde over mine (såkaldte) fiaskoer. Det var ærlig talt ensomt!

Da jeg i 2019 blev præsenteret for olierne – også som forretningsmulighed – af den spirituelle businessmentor Christine Eilvig, var jeg i første omgang både draget og skeptisk. Draget fordi jeg vidste at Christine var i stand til at tjene gode penge, og jeg var virkelig glad for hendes måde at formidle spiritualitet og bevidsthed på. Skeptisk fordi det var network marketing.

Men længslen efter noget nyt og nysgerrigheden efter hvad det var for nogle olier, vandt, og jeg satte mig til at se det materiale Christine præsenterede mig for. Og så købte jeg min første pakke og blev forelsket i olierne. Det er ikke engang bare en talemåde – det var som en dyb forelskelse de første mange, mange måneder, og det er stadig den helt store kærlighed. Virkelig.

Og det der med network marketing, ikk’? Jeg opdagede hurtigt at jeg kunne glemme ALT hvad jeg troede jeg vidste om det. For nej, du skal IKKE sælge til familie, naboer og venner – medmindre de er naturligt interesserede i at være med, naturligvis. En network marketing-virksomhed skal drives som enhver anden virksomhed – med den store forskel at du ikke er alene. Du har en virksomhed bag dig der står for produktudvikling, produktion, pakning, kundeservice, webshop, uddannelse m.m., og du skal bare tale om det du elsker, nemlig produktet. Og du skal naturligvis ikke gøre det i luskede, lokkende vendinger der får folk til at “bide på”. Network marketing kan gøres åbent, kærligt og attraktivt – igen: som enhver anden virksomhed.

Der er heller ikke tale om en “pyramide” hvor kun dem i toppen tjener penge. Vi er alle vores egen top. Dem der lægger arbejdet, tjener pengene – ligesom i enhver anden virksomhed. Og på smukkeste vis er det faktisk umuligt at tjene penge uden at sørge for at de andre gør det samme. Samarbejde og fællesskab er en nødvendighed – ingen kan køre et egoistisk sololøb og få succes på bekostning af de andre.

Jeg har også skrevet et indlæg om det nemme ved modellen her: Lad os tale om penge! – og hvorfor doTERRAs forretningsmodel er smart

Vil du høre mere om mulighederne, er du meget velkommen til at skrive til mig på anja@essentielleolier.dk

Jeg har også skrevet et længere indlæg om hvordan det foregår (for dig som vil have alle detaljerne med det samme), som du kan læse her: Wellness Advocate – gør olierne til en (del af din) forretning