Bliv certificeret AromaTouch-behandler – onlinekursus

Bliv certificeret AromaTouch-behandler

Måske har du læst om AromaTouch-behandlingen – eller du har været så heldig selv at modtage en – og har fået lyst til at lære det. Det kan være du er doTERRA Wellness Advocate som jeg er (det er ikke et krav), eller/og du er massør, zoneterapeut eller lignende og har lyst til at udbyde flere former for behandlinger i din klinik.

Sådan kommer du nemt i gang med AromaTouch-teknikken

Det er heldigvis ikke svært at blive certificeret AromaTouch-behandler. doTERRA har nemlig gjort kurset tilgængeligt online.

Du starter med at købe dit AromaTouch Training Kit her (et shoplink hvor det ER lagt i kurven for dig, og du bliver kunde hos mig). Det koster ca. 2.300 kr. inkl. forsendelse, og det bliver leveret på din adresse inden for få dage.

Så får du en e-mail der giver dig adgang til certificeringskurset online. Det er nemt at tilmelde sig og nemt at følge. Bemærk at onlinekurset er på engelsk.

 

AromaTouch Training Kit - Bliv certificeret AromaTouch-behandler på få dage.

 

Så for omkring 2.300 kr. i alt kan du altså på ganske kort tid komme i gang med at tilbyde AromaTouch-teknikken i din klinik.

Hvad med de fysiske AromaTouch-kurser?

Jeg vil bestemt ikke underkende værdien af at tage det fysiske kursus, for det er dejligt at prøve både at give og modtage AromaTouch på en rigtig briks med andre levende mennesker, men der kan ofte være langt imellem de fysiske kurser, og tålmodighed er ikke en af mine spidskompetencer. 😉

Vil du prøve en AromaTouch-behandling selv først?

Så er du velkommen til at kontakte mig på anja@essentielleolier.dk. Jeg kommer gerne forbi din klinik (på Sjælland) og giver dig en prøvebehandling, så du kan mærke effekten på din egen krop. Prisen refunderer jeg hvis du ender med at købe et AromaTouch certificeringskit via mig efter behandlingen.

About Anja Lysholm

❤ Lykkelig oliebruger og -forhandler. Ud over at have mit eget team er jeg medlem af Christine Eilvigs Team Lavt Gærde og Elena Browers team Essential Practise. Du er så velkommen til at være med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *