Gratis e-bog: Magi med essentielle olier

Forsiden af Magi med essentielle olier

Christine Eilvig har skrevet en e-bog om de essentielle olier, som jeg (fordi jeg er medlem af hendes team) har lov at forære dig.

Inden du downloader Magi med essentielle olier, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen her hvis jeg må kontakte dig. Det er ikke et krav for at du kan downloade bogen, men kun noget du skal gøre hvis jeg må sende dig en hilsen efter nogle dage og spørge dig om du har spørgsmål til bogen eller olierne. Du bliver ikke tilmeldt mit nyhedsbrev – jeg sender dig blot en enkelt mail. Hvis jeg ikke må det, springer du bare formularen over og går direkte til download af bogen nedenunder.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Navn
Vælg her

Download e-bogen her:

Magi med Essentielle Olier

Når du har læst bogen, er du velkommen til at kontakte mig hvis du vil have min hjælp til at komme i gang med olierne. Du kommer med på Christines team uanset om det er mig eller hende du kontakter, men ved at kontakte mig, kommer du på mit team også, og det vil jeg naturligvis blive glad for.

About Anja Lysholm

❤ Lykkelig oliebruger og -forhandler. Ud over at have mit eget team er jeg medlem af Christine Eilvigs Team Lavt Gærde og Elena Browers team Essential Practise. Du er så velkommen til at være med.

2 thoughts on “Gratis e-bog: Magi med essentielle olier

  1. Hej Anja jeg er selv doterra advokat jeg har et spørgsmål om bindevævssydome hvilke olier bruger man der og hvilken olier til hormoner til både kvinder og mand tak

  2. Hej Mai-Britt

    Det er ikke områder jeg har ret meget kendskab til, desværre – andet end hvad man kan google sig til. (Og jeg kan ikke forestille mig at man kan finde ret meget online på dansk, da der ikke må skrives påstande om oliers indvirkning på specifikke sygdomme.)

    Clary Sage er klassikeren når det gælder hormonelle ubalancer hos kvinder. Den ved jeg mange har glæde af.

    K.h.
    Anja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *