Dufte til din salon

Skab en lækker stemning med essentielle olier – og brug evt. olierne i dine behandlinger

Det siges at duften danner grundlag for 45 % af ens umiddelbare opfattelse af et rum, og at 75 % af de følelser vi mennesker går igennem i løbet af en dag, dannes af duft-indtryk.

Derfor er det værd at sørge for at din kundes førstehåndsindtryk understøttes af en lækker duft. Og ikke mindst en ren duft. Parfumelugtende lokaler kan de færreste lide, men essentielle olier er rene planteessenser der skaber en helt anden stemning.

I samarbejde med doTERRA, som producerer verdens reneste og mest bæredygtige olier, kan jeg f.eks. tilbyde det eksklusive oliesæt Together, som indeholder 7 essentielle olier, 5 olieblandinger og 1 diffuser – en olieforstøver der på kort tid spreder oliernes velduft i rummet. Olierne leveres lækkert indpakket og med en smuk træ-æske til opbevaring.

Together-kit med æteriske olier til din salon

Du får:
Eucalyptus
Green Mandarin (grøn mandarin)
Lavender (lavendel)
Lemon (citron)
Lemongrass (citrongræs)
Peppermint (pebermynte)
Wild Orange (appelsin)

Og blandingerne:
Adaptiv
Balance
Citrus Bliss
On Guard
Motivate

+ den smukke Laluz Diffuser (olieforstøver) og opbevaringsæsken til olierne.

Din investering er 2.690 kr. inkl. forsendelse og medlemskab af doTERRA, som betyder at du fremover køber olier med 25 % rabat. Der er ingen binding. (Ønsker du ikke medlemskab, kan sættet købes for 3.565 kr. inkl. forsendelse.)

Olierne kan både bruges stemningsskabende i salonen eller terapeutisk og fysisk i dine behandlinger. Et par dråber under fødderne, langs rygsøjlen, i nakken eller i håndfladerne kan på et øjeblik skabe en dyb ro. Og der er mange, mange flere anvendelsesmuligheder.


Bestil nu

Her er et direkte link til webshoppen hvor Together-kittet ER lagt i indkøbskurven, så du skal bare udfylde adresse og betale. Nemmere bliver det ikke.

Du er også velkommen til at kontakte mig hvis du vil have min hjælp, på tlf. 30710259 eller anja@essentielleolier.dk

Obs! Har du flere saloner eller ligefrem en kæde, kan du med fordel oprette dig som forhandler (Wellness Advocate) og lade de enkelte saloner – og evt. kunder – købe via dig – på den måde vil du tillige kunne få en ganske god fortjeneste.


Hvorfor lige doTERRAs æteriske olier?

 Det er ikke ligegyldigt hvilke essentielle olier du køber. For at få den fulde terapeutiske og helbredsmæssige virkning af olierne, skal de være 100 % rene, og det er doTERRAs. En meget stor del af markedet består desværre af syntetisk fremstillede dufte frem for de rene naturprodukter. Med doTERRA har du garanti for renhed og bæredygtighed.

Kontakt mig

Skal vi tage en snak om hvordan olierne kan bruges i din salon? Ring til mig på 30710259 eller skriv til anja@essentielleolier.dk

 


Har jeg sendt dig 3 olieprøver med posten? Så læs her hvad du kan bruge dem til