Køb doTERRA-olier uden medlemskab

Mange har modstand mod at blive medlem af doTERRA fordi de er bange for at binde sig til noget. Der er ingen binding hos doTERRA, så den frygt er ubegrundet, men:

Hvis du vil købe olier UDEN at blive medlem af doTERRA, kan du selvfølgelig sagtens det.

Brug mit link her:

👆🏻 Køb doTERRA uden medlemskab 👆🏻

Jeg har lagt et lille introsæt i kurven for at kunne lave linket til dig, men det kan du bare slette på det lille kryds, og så kan du tilføje lige det du gerne vil have.

doTERRA vil tilbyde dig at blive medlem når du trykker på knappen Fortsæt til kasse, men du vælger bare “Fortsæt som gæst” nederst.

Så enkelt er det.

Og når jeg skriver det her, er det fordi jeg jævnligt bliver spurgt om folk kan købe olier direkte af mig. Det kan de ikke, af flere grunde. En af dem er at jeg skal tage det samme for varerne som hvis du køber direkte af doTERRA uden at blive medlem, og så er det meget nemmere at de sender direkte til dig, og at jeg ikke skal have et varelager. 🙂


Hvis du lige vil se hvad du går glip af ved ikke at blive medlem, så læs her hvordan du kommer i gang med din udviklingsrejse hjulpet på vej af mig og olierne.

Du får som medlem adgang til:

  • Min hjælp og undervisning i at komme i gang med olierne, men også hvis der opstår spørgsmål hos dig senere, hvis du har svært ved det tekniske ved bestilling osv. (doTERRA har også en formidabel dansk kundeservice der har åbent hverdage kl. 14-22 dansk tid).
  • Mine 13 guidede meditationer til en lettere hverdag
  • Adgang til Christine Eilvigs fantastiske teamgruppe på Facebook med masser af inspiration og hjælp. Der er jævnligt fælleshealing og tapping (TFT) i gruppen som giver os alle et løft.
  • Adgang til Christines online mentorforløb i 12 moduler fra 2019 – et hun solgte for omkring 18.000 kr. dengang, men nu giver til alle der er med på hendes team.
  • Adgang til den amerikanske yogalærer Elena Browers store onlinebibliotek og teamgruppe.
  • Adgang til en app hvor du kan slå alverdens symptomer op og finde passende olieblandinger til dine udfordringer.

Og så får du jo 25 % i rabat på alt + muligheden for 30 % yderligere i rabat i point. Derfor anbefaler jeg medlemskabet. 💜