Ejendomsmægler

Skab velduft i de hjem du sælger

De fleste hussælgere kender det gode råd med at bage boller og brygge kaffe inden åbent hus for at skabe en lækker duft i huset. Men det kan ikke altid lade sig gøre.

Som ejendomsmægler er der noget andet du kan gøre – som endda er hurtigere og nemmere: Brug en diffuser med æteriske olier, og skab lynhurtigt en god duft og stemning i det hjem du skal sælge.

Det siges at duften danner grundlag for 45 % af ens umiddelbare opfattelse af et rum, så det er et helt oplagt område at inddrage i de salgsfremmende aktiviteter.

I samarbejde med doTERRA, som producerer verdens reneste og mest bæredygtige olier, kan jeg tilbyde det eksklusive oliesæt Together, som indeholder 7 essentielle olier, 5 olieblandinger og 1 diffuser – en olieforstøver der på kort tid spreder oliernes velduft i rummet. Olierne leveres lækkert indpakket og med en smuk træ-æske til opbevaring.

Together-kit med æteriske olier til huse og lejligheder der skal sælges

Du får:
Eucalyptus
Green Mandarin (grøn mandarin)
Lavender (lavendel)
Lemon (citron)
Lemongrass (citrongræs)
Peppermint (pebermynte)
Wild Orange (appelsin)

Og blandingerne:
Adaptiv
Balance
Citrus Bliss
On Guard
Motivate

+ den smukke Laluz Diffuser (olieforstøver) og opbevaringsæsken til olierne.

Din investering er 2.690 kr. inkl. forsendelse og medlemskab af doTERRA, som betyder at du fremover køber olier med 25 % rabat. Der er ingen binding. (Ønsker du ikke medlemskab, kan sættet købes for 3.565 kr. inkl. forsendelse.)


Bestil nu

Her er et direkte link til webshoppen hvor Together-kittet ER lagt i indkøbskurven, så du skal bare udfylde adresse og betale. Nemmere bliver det ikke. Du kan altid tilvælge at lægge flere diffusere i kurven så du har til mange hjem på en gang.

Du er også velkommen til at kontakte mig hvis du vil have min hjælp, på tlf. 30710259 eller anja@essentielleolier.dk

Obs! Har du flere kontorer eller ligefrem en kæde, kan du med fordel oprette dig som forhandler (Wellness Advocate) og lade de enkelte butikker/kontorer/kunder købe via dig – på den måde vil du tillige kunne få en ganske god fortjeneste.


Hvorfor lige doTERRAs æteriske olier?

 Det er ikke ligegyldigt hvilke essentielle olier du køber. En meget stor del af markedet består desværre af syntetisk fremstillede dufte frem for de rene naturprodukter. Med doTERRA har du garanti for renhed og bæredygtighed, hvilket også betyder at kunder med evt. overfølsomhed meget ofte tåler netop doTERRAs olier.

Kontakt mig

Skal vi tage en snak om hvordan olierne kan bruges i din forretning? Ring til mig på 30710259 eller skriv til anja@essentielleolier.dk

 


Har jeg sendt dig 3 olieprøver med posten? Så læs her hvad du kan bruge dem til

Skriv til mig hvis du er ejendomsmægler og gerne vil have tilsendt prøver inden vi tager en snak.