Dufte til din klinik

Gør ”lugten af tandlæge” til noget positivt i din klinik

For mange mennesker er lugten af tandlæge nærmest traumatisk.

Du ved måske at lugtesansen er stærkt forbundet til det limbiske system og dermed vores følelser og hukommelse.

Derfor kan du nemt gøre det til en mere behagelig oplevelse for dine patienter at komme i din klinik – lige fra de træder ind ad døren – med duft-terapi.

Det siges at duften danner grundlag for 45 % af ens umiddelbare opfattelse af et rum, og at 75 % af de følelser vi mennesker går igennem i løbet af en dag, dannes af duft-indtryk.

Essentielle olier er en nem, sund og naturlig løsning for dig der ønsker at skabe et trygt og afstressende miljø for dine patienter.

I samarbejde med doTERRA, som producerer verdens reneste og mest bæredygtige olier, kan jeg tilbyde det eksklusive oliesæt Together, som indeholder 7 essentielle olier, 5 olieblandinger og 1 diffuser – en olieforstøver der på kort tid spreder oliernes velduft i rummet. Olierne leveres lækkert indpakket og med en smuk træ-æske til opbevaring.

Together-kit med æteriske olier fra doTERRA til din klinik

Du får:
Eucalyptus
Green Mandarin (grøn mandarin)
Lavender (lavendel)
Lemon (citron)
Lemongrass (citrongræs)
Peppermint (pebermynte)
Wild Orange (appelsin)

Og blandingerne:
Adaptiv
Balance
Citrus Bliss
On Guard
Motivate

+ den smukke Laluz Diffuser (olieforstøver) og opbevaringsæsken til olierne.

Din investering er 2.690 kr. inkl. forsendelse og medlemskab af doTERRA, som betyder at du fremover køber olier med 25 % rabat. Der er ingen binding. (Ønsker du ikke medlemskab, kan sættet købes for 3.565 kr. inkl. forsendelse.)


Bestil nu

Her er et direkte link til webshoppen hvor Together-kittet ER lagt i indkøbskurven, så du skal bare udfylde adresse og betale. Nemmere bliver det ikke.

Du er også velkommen til at kontakte mig hvis du vil have min hjælp, på tlf. 30710259 eller anja@essentielleolier.dk

Obs! Har du flere klinikker eller ligefrem en kæde, kan du med fordel oprette dig som forhandler (Wellness Advocate) og lade de enkelte klinikker (og evt. kunder) købe via dig – på den måde vil du tillige kunne få en ganske god fortjeneste.


Skal du have videnskaben med?

Fagtidsskiftet Tandplejeren havde i november 2007 en artikel om forskning i hvordan duft-terapi kan afhjælpe tandlægeskræk. Artiklen kan læses online her: Duften af tandlæge

Et britisk forsøg har vist at lavendel tager toppen af tandlægeskrækken: Lavendel imod tandlægeskræk – henviser til artiklen fra pubmed: The effects of lavender scent on dental patient anxiety levels: a cluster randomised-controlled trial

Duften af appelsin har vist samme effekt: Ambient odor of orange in a dental office reduces anxiety and improves mood in female patients

Du kan finde flere links til forskning her

Hvorfor lige doTERRAs æteriske olier?

 Det er ikke ligegyldigt hvilke essentielle olier du køber. For at få den fulde terapeutiske og helbredsmæssige virkning af olierne, skal de være 100 % rene, og det er doTERRAs. En meget stor del af markedet består desværre af syntetisk fremstillede dufte frem for de rene naturprodukter. Med doTERRA har du garanti for renhed og bæredygtighed.

Kontakt mig

Skal vi tage en snak om hvordan olierne kan bruges i din klinik? Ring til mig på 30710259 eller skriv til anja@essentielleolier.dk

 


Har jeg sendt dig 3 olieprøver med posten? Så læs her hvad du kan bruge dem til