30 dages Cleanse & Restore – dag 2

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Dag 2. Jeg kom lige i tanker om at det måske var meget rart med et neutralt kommende førbillede hvis det her viser sig at have indvirkning på … min hud? Min vægt? Klarheden i mine øjne? Jeg ved det ikke, men nu kan en evt. forskel i hvert fald dokumenteres. 😄 Og se – den fine kasse fra Netto (jeg købte to) er også god til at holde pæn orden på køkkenbordet med alle de bøtter der pludselig fylder. Det sidste billede er et forsøg på at fange citronolien i mit vand. 🍋 😄 Den er god til faktisk at få drukket en masse. Jeg plejer at fylde en dråbe Wild Orange i mit vand, og det gør at jeg får drukket mere. De kan heldigvis kombineres så jeg får lidt variation. #doterradk #doterra #essentielleolier #teamlavtgærde #doterracleanse

Et opslag delt af Anja på olieeventyr (@essentielleolier.dk) den

About Anja Lysholm

❤ Lykkelig oliebruger og -forhandler. Ud over at have mit eget team er jeg medlem af Christine Eilvigs Team Lavt Gærde og Elena Browers team Essential Practise. Du er så velkommen til at være med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *