Kom i gang med olierne

Hvis du vil i gang med dit eget olieeventyr, er der flere muligheder:

  1. Bliv medlem af doTERRA som Wholesale Customer. Her sparer du 25 % i forhold til detailprisen, og du har mulighed for løbende at spare point op som du kan købe produkter for senere (lidt som når du er medlem af Matas). Læs ALT om det her.
  2. Bliv medlem af doTERRA som Wellness Advocate (sådan en er jeg). Her får du samme fordele som Wholesale Customers, men får også mulighed at gøre olierne til en del af (eller hele) din forretning (du får altså din egen Matas, for nu at blive i den analogi).

Uanset hvad du vælger, er der INGEN BINDING. 

Start med at hoppe ind på min doTERRA-side her, og vælg ‘Tilmeld & gem’ (‘Join & Save’) – klik så på ‘Tilmeld dig doTERRA’ (‘Join doTERRA’)-knappen i bunden.

Skal jeg vejlede dig i at bestille/skrive dig op, så skriv til mig på anja@essentielleolier.dk, eller sms på 30710259 hvis jeg skal ringe dig op (skriv at det drejer sig om olier).

Vil du helst selv læse dig til hvordan man gør, får du en grundig vejledning her: Bestillingsvejledning


Kan jeg ikke bare købe olier uden at melde mig ind?

Jo, det kan du.  Hop ind på min doTERRA-side her, og klik på ‘shop’ oppe i topmenuen. Så handler du som ‘Retail customer’ og bliver ikke medlem. Bemærk at du så giver 25 % mere for produkterne.

Er du i tvivl om om det er trygt at melde sig ind i doTERRA, kan du se en video jeg har lavet om det, her: https://www.instagram.com/tv/CC_6rzLBf44/