Wholesale Customer – køb olier med rabat, og optjen point til gratis produkter

Som medlem af doTERRA med eget kundenummer (det kaldes at være Wholesale Customer, altså engroskunde på dansk) sparer du 25 % i forhold til detailkunder, og du har desuden mulighed for at få gratis fragt, optjene point som du kan veksle til produkter, og få månedens gratis olie.

Du sparer altid de 25 %, men vil du have gratis fragt, point og mulighed for månedens gratis olie, kræver det at du skriver dig op til en fast månedlig ordre. Den kalder doTERRA for din LRP. LRP står for ”Loyalty Rewards Program”, og er deres fordelsprogram. Mere om det længere nede.

Og lad mig understrege: Der er INGEN binding hos doTERRA. Nul. Niks. Der er ekstra fordele du KAN tilmelde dig, og så kan du frivilligt vælge at bruge et bestemt beløb hver måned så længe det giver mening for dig, og spare noget ekstra ved dét, men dét kan du også stoppe med fra den ene dag til den anden. Så virkelig: Ingen binding!

Medlemskab

For at melde dig ind, koster det 25 EURO i indmeldelsesgebyr. Det kan du undgå ved at starte med et af deres startsæt – det kalder de et ”enrollment kit” – og det er samtidig en prismæssig fordel, fordi du i et kit får indholdet billigere end ellers. Køber du et kit, bortfalder indmeldelsesgebyret.

Dit medlemskab koster årligt et medlemsgebyr på 18,75 EUR, men du får til gengæld tilsendt en flaske Peppermint (15 ml) som har en værdi af 22 EUR. (Dette er ikke et gebyr der trækkes automatisk, men det lægges på den første ordre du laver, efter at perioden er udløbet. Dvs. hvis du melder dig ind i juli ét år og ikke køber mere, trækkes der ikke 18,75 EUR i juli året efter, men gebyret lægges på hvis du bestiller noget senere hen. På den måde fornyer du altså frivilligt dit medlemskab og er ikke bundet til at fortsætte det.)

Der er intet krav om minimumskøb. Du kan altså fint have din konto hvor du sparer 25 % i forhold til detailprisen, og så bare købe noget når du har lyst til det.

Du betaler højst halv fragt, forstået på den måde at du betaler fragten ved bestilling, men halvdelen af beløbet kommer retur i form af point du kan handle for. Når jeg skriver “højst halv fragt”, er det fordi du kan opnå gratis fragt ved at benytte dig af LRP.

Fordelsprogrammet – LRP

Her er en fin video der forklarer fordelsprogrammet – den er på engelsk, så hvis du ikke er så god til det, kan du bare læse min tekst nedenunder:

LRP er som sagt en fast månedlig ordre. Den er ikke mere fast end at du kan ændre indhold og leveringsdato fra gang til gang. Køber du jævnligt olier og andre produkter, kan det godt betale sig at sætte sådan en op, fordi du så optjener et stigende antal point måned for måned, og de point kan du handle for. (Ligesom når du f.eks. er medlem af Matas, og kan købe noget for de point du sparer op der.)

Når du har en LRP sat op, er der et minimumskrav:

  • For at beholde de point du har sparet op, skal du bare købe noget på den hver måned. Dvs. ikke et minimumsbeløb som sådan, men det billigste du kan købe, koster omkring 55 kroner. Det er altså din minimumsudgift pr. måned ved at have en LRP.
  • For at spare flere point op som du kan købe produkter for senere, skal din minimumsordre være højere. doTERRA regner her ikke i kroner, men i PV, som er en pointværdi, og minimumsværdien her er 50. Det svarer til omkring 375 kroner. Når du køber for de minimum 50 PV, vil du få 10 % af det samlede beløb du køber for, sat ind på din pointkonto. De 10 % stiger efter 3 måneder til 15, efter 6 måneder får du 20 %, efter 9 måneder 25, og efter 12 måneder lander du på 30 %. Jo længere tid du er medlem af fordelsprogrammet, desto mere belønnes du altså med point du kan veksle til produkter.

Du kan til hver en tid afbryde din LRP, men mister så dine point, så husk at bruge dem først! Du er altså ikke forpligtet til noget hvis du sætter en månedlig ordre op – det er kun en mulighed for at spare endnu mere, hvis du alligevel køber noget hver måned.

Med en LRP har du desuden disse fordele:

  • Du har gratis fragt, forstået på den måde at du betaler fragten ved bestilling, men beløbet kommer retur i form af point du kan handle for.
  • Bestiller du for mindst 125 PV (det svarer til ca. 1.000 kroner) og vælger at få pakken tilsendt senest d. 15. i måneden, får du gratis månedens produkt med. Månedens produkt annonceres hver den første.

Som Wholesale Customer kan du altid opgradere dig til Wellness Advocate. Det er sådan en som mig. Det berettiger dig til at tjene kommission af det andre køber, når de har skrevet sig op hos dig, så det kan du med fordel gøre hvis du alligevel anbefaler olierne til andre, eller hvis du vil gøre det til (en del af eller hele) din forretning.

En Wellness Advocate:

  • Har alle de samme fordele som en Wholesale Customer.
  • Kan derudover tjene penge efter en særlig bonus- og kompensationsplan.
  • Har et personligt website hos doTERRA hvor de kunder og wellness advocates de selv finder, kan skrive sig op. (Mit kan du se her.)

Hvis alle detaljerne interesserer dig (bemærk: du behøver INTET af det for bare at KØBE olier – det er KUN hvis forretning interesserer dig), kan du læse (næsten) alt om det her: Wellness Advocate – gør olierne til en (del af din) forretning

Vil du i gang med olierne, så kontakt mig, eller læs her hvordan du skriver dig op.

En ekstra fordel ved at skrive dig op hos mig, er at du kan komme med i Facebook-gruppen for Christine Eilvigs Team Lavt Gærde. En gruppe fuld af kærlighed, støtte, sjov, begejstring og høj bevidsthed.

Er du selv Wellness Advocate og savner en overskuelig tekst at sende dine kunder, er du velkommen til at downloade teksten her som pdf: Wholesale Customer og LRP


*Bemærk at ovenstående er de grundlæggende fordele. Af og til laver doTERRA nogle særlige fordele der gælder i en bestemt måned, eller du kan vælge nogle særlige enrollment kits som gør at du starter på en højere pointprocentsats i din LRP. Det blev for indviklet at få det med her, men nu ved du også dét.