Magnolia æterisk olie

Magnolietræ giver æteriske olier

Jeg tror at hvis nogen bad mig vælge én olie (gys!), og det var kun den jeg måtte bruge resten af mit liv , så ville jeg vælge Magnolia! Den dufter helt vidunderligt, og den kalder ret ofte på mig.

Hvad siger man at den æteriske olie af magnolia kan?

Ifølge bogen Essential Emotions (biblen inden for den følelsesmæssige virkning af doTERRAs olier :-)) – ganske kort:

Magnolia forbinder os med energien fra det guddommelige feminine som indbyder til at vi behandler hinanden med barmhjertighed og medfølelse. Olien skaber en blidhed i os som hjælper os til at se andre mennesker som nogle der også har behov, ønsker og smerter, så vi bedre kan leve sammen i kærlighed og harmoni. Den fremmer dyb healing på sjæleplan og giver en følelse af tryghed som giver plads til at vi også kan begynde at få medfølelse med os selv. Vi begynder at se os selv som forbundne frem for adskilte.

På det fysiske plan virker olien meget beroligende pga. dens høje indhold af linalool.

Hvordan kan/må magnolia æterisk olie bruges?

doTERRAs Magnolia er en ‘touch’-olie, hvilket vil sige at den er blandet med flydende kokosolie i en roll-on-flaske, så medmindre du hiver toppen af og drypper olien ned i en diffuser med en pipette, kan du kun smøre den på huden. Jeg ville elske hvis de fik en ren olie også, så jeg bare kunne dryppe af flasken. Det anbefales ikke at indtage den.

Hvilke blandinger findes den i?

Der er Magnolia i doTERRAs Adaptiv, Citrus Bloom, Coast, Malama, Passion (fra 2023) og Steady.

Hvad er min oplevelse?

Den gør mig glad og opløftet og føles som et varmt og trygt knus! Jeg ELSKER den!

Hvad er din oplevelse?

Kommenter meget gerne herunder

Køb magnolia æterisk olie her

About Anja Lysholm

❤ Lykkelig oliebruger og -forhandler. Ud over at have mit eget team er jeg medlem af Christine Eilvigs Team Lavt Gærde og Elena Browers team Essential Practise. Du er så velkommen til at være med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *