Sådan bestiller du fra doTERRAs shop i USA

Bestil doTERRA-varer fra USA

Hvis du gerne vil have nogle af de varer der kun fås i doTERRAs amerikanske webshop, (som f.eks. dengang MetaPWR Advantage kun kunne fås i USA), kan du godt bestille fra den. Det kræver bare at du har en adresse i USA som vil videresende pakken til din danske adresse, for doTERRA kan ikke levere den direkte fra den amerikanske shop hjem til dig. Bestillingen skal derfor også laves via kundeservice og ikke via dit sædvanlige shop-login.

(Obs! Læser du dette indlæg som ny kunde (eller er endnu ikke kunde), skal du vide at du naturligvis helt ubesværet kan få leveret olier og andre varer fra den europæiske shop direkte hjem, og det tager som regel højst en uge. Dette indlæg handler udelukkende om varer bestilt i USA, da mange nyheder kommer dér før de kommer her, og vi er nogle der er utålmodige.)

Det kan være du kender nogen i USA som vil sende pakken til dig, men hvis ikke, kan du bruge tjenester som MYUS, JetCarrier eller ShopUSA. Hvis du ikke er god til engelsk, så brug ShopUSA – de har en dansksproget side. Jeg synes personligt ShopUSA har været nemmest at bruge.

De fungerer alle sådan at du opretter dig som bruger, og så får du en adresse hos dem du kan bruge til din bestilling. Når pakken fra doTERRA leveres til dem, sender de den videre til dig og sørger for fortoldning m.m. Du betaler dem fragt, moms og toldgebyr. Det er altså en lidt dyrere og mere tidskrævende måde at bestille på end bare at bestille almindeligt på den danske webshop som du plejer, men vil man virkelig gerne have noget nu i stedet for at skulle vente på at varen bliver tilgængelig i Europa, så tager man jo gerne dét med.

Hvis du ikke allerede er medlem, vil jeg foreslå at du bliver det først, da du så altid sparer 25 % på alt i shoppen. Gå ind her, og tilmeld dig doTERRA. Enten ved at købe en startpakke eller ved blot at købe en enkelt vare og tilmeldingsgebyret på ca. 190 kr. Du kan også ringe til deres søde, dansktalende kundeservice på tlf.nr.  89881085 kl. 14-22 dansk tid og ordne både tilmelding og bestilling, og så kan du fortælle dem at du gerne vil have Anja Lysholm som din Wellness Advocate og angive mit Enroller-ID 7839342. Så kommer du under mine olie-vinger og har adgang til min vejledning på din olierejse.

Er du allerede medlem, kan du også ringe til kundeservice og ordne det hele. Foretrækker du at skrive* (det synes jeg selv er let), så kan du også gøre det. Skriv i så fald til kundeservice@doterra.com.

Du skal fortælle dem:

  • Dit kunde-id (det finder du inde i din shop – klik på Min konto oppe i højre hjørne, og vælg igen Min konto i menuen. Så får du vist dine oplysninger, og dit ID står ovre i venstre side af skærmen under dit navn.)
  • Hvilke varer du ønsker at bestille, og hvor mange. De bliver glade hvis du inkluderer varens Item-nummer, så du skriver f.eks. “1 stk. Item 60222772: MetaPWR™ Advantage with Collagen + NMN”.  Læs længere nede hvordan du finder varens nummer og navn.
  • Din amerikanske adresse fra forsendelsestjenesten (eller din private kontakt i USA hvis du har sådan en), inkl. telefonnummer – ikke dit eget danske, men det som forsendelsestjenesten har tildelt dig sammen med adressen.
  • Din ønskede betalingsmetode. Som eksisterende kunde har du sikkert et betalingskort eller flere tilknyttet, så du kan skrive “ordren skal betales med mit MasterCard”. Bemærk at de skal bruge den 3-cifrede godkendelseskode bag på kortet, og du bør aldrig sende alle dine fulde kortoplysninger samlet i en mail. Det kan være et godt argument for at ringe din ordre ind i stedet for (*og afhængigt af hvem der modtager din ordre i kundeservice, vil de bede dig om at ringe ordren ind af sikkerhedsårsager). Men skriver du f.eks. “mit MasterCard”, behøver du altså ikke skrive hele kortnummeret osv. i mailen. Mærk efter, eller undersøg selv hvad er mest sikkert. De ting jeg skriver her, følger du på eget ansvar. 😉
  • Husk hvis du har LRP, at skrive at ordren skal være en LRP-ordre, så du får point for den. Hvis ordren er din eneste ordre den måned, så mind dem om at din LRP skal rykkes frem til næste måned efter bestilling.

Sådan ser du hvad de har i den amerikanske shop (og finder Item-numre)

For at se hvad du kan købe i den amerikanske shop (og i øvrigt alle andre verdensdele/lande), går du ind i din sædvanlige shop og klikker på Min konto oppe i højre hjørne.

Vælg område i doTERRAs webshop

  • Klik på Skift område
  • Klik på Nord- og Mellemamerika
  • Klik på USA
  • Klik på English

Så er du inde på den amerikanske udgave af shoppen og den fungerer ligesom den du er vant til – blot kan du altså ikke bestille fra den direkte. Men du kan finde dine ønskede varer og se hvilke Item-numre de har. Så bliver kundeservice ekstra glade, for det er lettere at taste bestillingen for dig når de har dem.

Så let er det altså at få fat i de amerikanske godter. God fornøjelse!

About Anja Lysholm

❤ Lykkelig oliebruger og -forhandler. Ud over at have mit eget team er jeg medlem af Christine Eilvigs Team Lavt Gærde og Elena Browers team Essential Practise. Du er så velkommen til at være med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *