Bogføring for doTERRA Wellness Advocates

Bogføring for doTERRA Wellness Advocates

Ud over at være oliebegejstret, undervise i bevidsthedsrejser og afdødekontakt, speake og lave guidede meditationer, er jeg ansat 1 dag om ugen i Regnskabsskolen.

Så da jeg hørte hvor mange nye i doTERRA der kæmper med at forstå regnskab og bogføring, og som måske endda afholder sig fra at blive byggere fordi de ikke kan overskue at sætte sig ind i det, var det kun naturligt at jeg satte mig og skruede et onlinekursus sammen til os Wellness Advocates. Og den var Regnskabsskolen heldigvis med på.

Hvis du vil læse mere om kurset, kan du gøre det her: Onlinekursus i bogføring for doTERRA Wellness Advocates

Jeg har desuden sat det op sådan at man kan blive affilate. Det minder om network marketing på den måde at hvis man anbefaler kurset videre til andre (oplagt at anbefale til sine egne nye byggere hvis de ikke kender noget til regnskab), og folk køber det via ens personlige link, så tjener man 20 % af den omsætning man genererer. Jer der ikke selv køber regnskabskurset, er også velkomne som affiliates hvis det giver mening for jer at anbefale det til andre: https://regnskabsskolen.dk/affiliate/

Her kan du se en video jeg har lavet, om hvordan kurset ser ud:

 

About Anja Lysholm

❤ Lykkelig oliebruger og -forhandler. Ud over at have mit eget team er jeg medlem af Christine Eilvigs Team Lavt Gærde og Elena Browers team Essential Practise. Du er så velkommen til at være med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *