En vild proces

Hænder der laver et hjerte

Det er lidt over en måned siden jeg blev en del af doTERRA – nærmere bestemt Christine Eilvigs Team Lavt Gærde, og jeg har lyst til at dele med dig hvad det har sat i gang.

Som jeg har skrevet på forsiden, blev jeg helt “nyforelsket” i olierne og alt omkring dem da jeg kom med, og det er jeg stadig. Jeg tænker på olier, drømmer om olier, skriver om olier, læser om olier. Forelskelsesmetaforen er ganske rammende. Og jeg har en fest med det!

Samtidig er jeg gået helt i proces.

Det er som om alting rykker rundt indeni. Jeg drømmer heftigt om natten. Drømme der tydeligt viser at der er ved at ske en stor forandring i mig. Hvad den ender med, aner jeg i sagens natur ikke, men det er en god og sund proces, og jeg er langt fra i krise. Bare utrolig optaget af det.

I mit tilfælde – som introvert – betyder det at jeg isolerer mig lidt ekstra i øjeblikket. Er lidt åndsfraværende, ville nogle måske sige. Igen er forelskelsesmetaforen nok temmelig rammende. Men jeg har et stort behov for at bearbejde alt det der sker i mig, og for mig sker den slags bedst i alenehed.

Så hvad har egentlig sat den proces i gang?

Jeg tror det er en blanding af flere ting.

For det første er olierne i sig selv jo terapeutiske, og her i starten har jeg lyst til at prøve det hele, og det gør jeg så. Så de processer hver enkelt olie er i stand til at sætte i gang, hamrer jeg altså bare i gang i ét sammensurium på daglig basis. 😅

For det andet har jeg som bygger på Team Lavt Gærde (dvs. at jeg har valgt at være en del af forretningskonceptet og ikke bare alm. oliekunde) adgang til Christines undervisning i form af “byggedage” hvor vi mødes live, og hvor vi bl.a. “tapper” på de ting der dukker op i os (du kender måske tapping som EFT eller Tankefeltterapi). Også en terapeutisk metode der naturligt får ting til at falde på plads.

For det tredje er der alt det forretningsdelen sætter i gang. Der er masser at sætte sig ind i, og det er spændende alt sammen. Det er også en ganske anden måde at lave forretning på end jeg tidligere har beskæftiget mig med. Om den bliver lukrativ for mig personligt, har jeg endnu ingen anelse om. Jeg kan se at folk jeg har tiltro til, har succes med det, så hvorfor skulle jeg ikke også få det? Hvorfor holde fast i gamle begrænsende tanker, skepsis, og forbehold når jeg intet taber (andet end gammel identitet) ved at give slip og gå all in? Dét i sig selv sætter mig i proces!

Alt i alt mærker jeg gamle historier slippe deres tag i mig, og det er godt. Det her kan meget vel være svaret på noget jeg har længtes efter i flere år. Hvordan det er svaret, ved jeg ikke. Måske er det olierne jeg skal noget med. Måske er det processen i sig selv jeg skal igennem af andre grunde. Måske ender jeg med at bruge den mentoring jeg får undervejs, til at få succes med noget helt andet.

Hvis jeg skal blive i forelskelsesmetaforen, så er det egentlig lige meget hvad det ender med. Jeg nyder processen i fulde drag, og om det bliver den helt store og livslange kærlighed, eller det går i sig selv igen og blev et par måneders sødt eventyr, betyder ikke så meget. Det eneste jeg er sikker på, er at det rykker mig et andet sted hen end jeg var.


Hvis du mærker det trække i dig også, kan du læse mere om at blive en del af doTERRA her

About Anja Lysholm

❤ Lykkelig oliebruger og -forhandler. Ud over at have mit eget team er jeg medlem af Christine Eilvigs Team Lavt Gærde og Elena Browers team Essential Practise. Du er så velkommen til at være med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *