For de grundige

Da jeg var ny i doTERRA, gik jeg straks ind i byggeruniverset. En bygger er en der gør olierne til en (del af sin) forretning.

Det betød at jeg gerne ville forstå det hele på en gang – kundefordele, indtjeningsmuligheder, bonusordninger, og jeg skal komme efter dig. Og tingene fungerer lidt anderledes i en forretning som doTERRAs, så der var meget at forstå.

Jeg er typen der forstår bedst ved selv at skrive om det jeg skal forstå, så jeg satte mig og skrev lange tekster til hjemmesiden her, og da jeg havde skrevet dem, havde jeg også endelig forstået det hele.

Er du også typen der vil vide DET HELE nu – om at være kunde eller bygger – så kan du læse mine grundige indlæg her:

WHOLESALE CUSTOMER – KØB OLIER MED RABAT, OG OPTJEN POINT TIL GRATIS PRODUKTER

WELLNESS ADVOCATE – GØR OLIERNE TIL EN (DEL AF DIN) FORRETNING

Enrollment kits (startpakker)

… men jeg ANBEFALER at du følger mine menupunkter i toppen i stedet, så du ikke bliver overvældet af information, hvis du ikke kender doTERRA i forvejen. 🙂