Enrollment Kits (startpakker)

Family Essentials Kit - æteriske olier fra doTERRA

Hvis du vil købe olier hos doTERRA, kan det godt betale sig at starte med et såkaldt ‘enrollment kit’. Det kan betale sig fordi du sparer en del penge i forhold til at købe de samme olier enkeltvis. Du sparer desuden indmeldelsesgebyret hvis du tilmelder dig som Wholesale Customer – og gør du dét, sparer du 25 % i forhold til Retail-prisen.

Desuden:

 • får du virkelig mulighed for at lære olierne at kende (der kan gemme sig mange gode overraskelser!)
 • er det lidt som at få en bolchebutik hjem i stuen – en oplevelse for alle dine sanser

Hvis du ligner mig, vil det vække en dyb begejstring og glæde i dig. 😀

Her er de mest populære kits

Obs: Jeg har tilføjet pakkens PV-værdi, og den kan du bruge hvis der er særlige tilbud en måned, f.eks. “tilmeld dig med en ordre på minimum 100 PV, og få en gratis xyz”.

FAMILY ESSENTIALS KIT

Family Essentials Kit - æteriske olier fra doTERRA(koster ca. 1.284 kr. inkl. forsendelse)

Indeholder 10 stk. 5 ml-flasker med:
Lavender, Lemon, Peppermint, Melaleuca, Oregano, Frankincense, Deep Blue, Air, ZenGest, On Guard

Indeholder desuden:
dōTERRA Essentials Booklet.

PV: 124,5

(Hvad du kan bruge de 10 olier til, kan du læse her: Hjælp, jeg har fået mine olier – hva’ nu?)

KIDS COLLECTION

Kids collection

(koster ca. 1.133 kr. inkl. forsendelse)

Indeholder 7 stk. 10 ml-rollere med disse blandinger – særligt udviklet til børn (men vi voksne – og især de sensitive – er også glade for dem):

Thinker, Calmer, Stronger, Rescuer, Steady, Brave, Tamer

Indeholder desuden:

7 silikonelåg med karabinhager (så børnene let kan have dem med sig i bæltet el.lign.), taske med karabinhage, et sæt illustrerede flashcards, dōTERRA Essentials Booklet.

PV: 102,5

AROMATOUCH DIFFUSED KIT

AromaTouch Diffused Kit(koster ca. 1.373 kr. inkl. forsendelse)

Det var det kit jeg selv startede med.

Indeholder 8 stk. 5 ml-flasker med:
Balance, Lavender, Melaleuca, On Guard, AromaTouch, Deep Blue, Wild Orange, Peppermint.

Indeholder desuden:
115 ml Fractionated Coconut Oil (kokosolie der er behandlet så det altid er flydende – en god basisolie), en Petal Diffuser, dōTERRA Essentials Booklet.

PV: 107,5

HOME ESSENTIALS KIT

Home Essentials Enrollment Kit(koster ca. 2.489 kr. inkl. forsendelse)

Skulle jeg vælge forfra, ville jeg nok vælge dette kit. Fordi: Når du kommer ind i Facebook-gruppen for Team Lavt Gærde, og det kan du hvis du bliver Wholesale Customer via mit link), så vil du høre alle tale om Frankincense, og den var ikke med i AromaTouch-kittet som jeg startede med. 🙂 (Den får du også i førstnævnte kit, men så går du glip af diffuseren – den ville jeg heller ikke undvære.)

Indeholder 10 olier/blandinger – 9 af dem på 15 ml:
Frankincense, Lavender, Lemon, Melaleuca, Oregano, Peppermint, Air, Deep Blue (denne kun 5 ml), ZenGest, On Guard

Indeholder desuden:
En Petal Diffuser, dōTERRA Essentials Booklet.

PV: 245

 

CLEANSE & RESTORE KIT

Cleanse & Restore Kit(koster ca. 2.463 kr. inkl. forsendelse)

Indeholder kosttilskud:

• Lifelong Vitality Pack (fås også vegansk)
• PB Assist+
• GX Assist
• Zendocrine Softgels
• ZenGest TerraZyme
• Lemon (15 ml)
• Zendocrine Complex
• DDR Prime Softgels
• dōTERRA Essentials Booklet

PV: 188,50

Jeg har beskrevet kittet i detaljer her på bloggen da jeg selv prøvede det af.

Der er flere – mere omfangsrige – kits hvis du tænker at gå “all in”, men dem har jeg ikke beskrevet her, men du kan downloade oversigten over alle kits som pdf-fil her

Måske tænker du:

“Kan jeg ikke bare købe en enkelt olie?”

… og det kan du selvfølgelig godt, men så skal du enten:

 • købe den som “Retail Customer”, hvilket koster dig 25 % mere end det behøver at gøre
 • købe den som “Wholesale Customer“, hvilket jeg varmt kan anbefale, men uden samtidig at købe et kit, betaler du oveni 25 Euro (ca. 186 kroner) i indmeldelsesgebyr. Det gebyr er givet godt ud hvis du vil købe olier fremover, for du sparer 25 % og kan opspare point til gratis produkter. Og det er selvfølgelig kun første gang du betaler indmeldelsesgebyret. Men det bliver så en lidt dyr olie hvis du bare køber den ene.

Muligheder (hvis du f.eks. har forelsket dig i citron-olien, Lemon, og tænker at du bare vil have en flaske):

 1. Du køber en 15 ml Lemon som Retail Customer. Den koster 19,67 euro (ca. 147 kroner + porto som er ca. 65 kr.  = 212 kr.)
 2. Du melder dig ind og køber udelukkende en 15 ml Lemon. Den koster så 14,75 euro (ca. 110 kroner), og så skal du betale de 25 euro i indmeldelsesgebyr, så det bliver i alt 296 kroner + porto* = 361 kr. (Men fremover koster din Lemon så kun 110 og ikke 147 kr., og *du får (mindst) halvdelen af portoen retur i form af point du kan handle for.
  OG du får:

  • Min undervisning og inspiration – ikke bare til at komme i gang med olierne, men også hvis der opstår spørgsmål hos dig senere, hvis du har svært ved det tekniske ved bestilling osv.
  • Adgang til Christine Eilvigs fantastiske teamgruppe på Facebook med masser af inspiration og hjælp. Der er jævnligt fælleshealing og tapping (TFT) i gruppen som giver os alle et løft.
  • Adgang til Christines online mentorforløb i 12 moduler fra 2019 – et hun solgte for omkring 18.000 kr. dengang, men nu giver til alle der er med på hendes team.
  • Adgang til den amerikanske yogalærer Elena Browers store onlinebibliotek og teamgruppe.
 3. Du melder dig ind og køber et Family Essentials kit til 163,75 euro, altså ca. 1.218 kr. + porto = 1.283 kr., og så har du 5 ml Lemon PLUS 9 olier mere: Lavender, Peppermint, Melaleuca, Oregano, Frankincense, Deep Blue, Air, ZenGest og OnGuard – altså et ret fint hjemmeapotek. Du sparer desuden 27 % i forhold til at købe de olier enkeltvis. OG får adgang til ovenstående netværk.

OBS! Melder du dig ind, er du ikke bundet til noget som helst, men har til gengæld en række fordele som du kan læse om her.

Hvordan vil du købe dine olier?

Vil du købe som Retail Customer (altså ikke melde dig ind i doTERRA og derfor betale 25 % mere for olierne), så gå ind på min side her, og klik på Shop i toppen.

Vil du melde dig ind og købe som Wholesale Customer med 25 %’s rabat, gratis fragt og mulighed for at opspare point du kan veksle til varer (a la Club Matas), så gå ind på min side her, og klik på ‘Tilmeld & gem’ (‘Join & Save’) i toppen.  Skal du vejledes derfra, kan du enten kontakte mig eller læse min grundige vejledning her. Er du typen der vil vide det hele inden du tilmelder dig noget, kan du evt. læse alt om at blive Wholesale Customer her. Du binder dig ikke til noget ved at blive Wholesale Customer.

Prisliste

Har du fået anbefalet en olie og vil se prisen og evt. sammenligne Retail og Wholesale, så kan du se en prisliste her: Prisliste med dansk moms inkluderet

About Anja Lysholm

❤ Lykkelig oliebruger og -forhandler. Ud over at have mit eget team er jeg medlem af Christine Eilvigs Team Lavt Gærde og Elena Browers team Essential Practise. Du er så velkommen til at være med.

One thought on “Enrollment Kits (startpakker)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *