Forkølelse på vej? Slå den ned med FLOOM æteriske olier!

FLOOM æteriske olier mod forkølelse
🤧Min go-to når noget begynder at kradse: Floom! Jeg har før prøvet f.eks. Echinacea-dråber ved begyndende forkølelse, men det har ikke virket for mig, og jeg bliver hurtigt træt af hvor meget jeg skal indtage (måske er det derfor det ikke rigtig virker for mig – jeg dropper det før det evt. når at virke 😅). En kapsel med FLOOM-blandingen – som er Frankincense, Lemon, Oregano, On Guard og Melaleuca (tea tree) virker for mig. Jeg kan selvfølgelig ikke sige om de gange det har kradset, ville have udviklet sig til forkølelser, men du kender nok fornemmelsen af at noget er på vej, og jeg har i hvert fald ikke oplevet at det har udviklet sig, når jeg har brugt blandingen. Alle fem olier er f.eks. i den startpakke der hedder Family Essentials Kit: https://essentielleolier.dk/enrollment-kits-startsaet/ (Kapslerne kan også bestilles hos doTERRA – en bøtte koster omkring 41 kr.)
Floom-blandingens 5 olier og kapsler
🤓 Som altid: Sig til hvis du vil have min hjælp til at bestille. ❤

About Anja Lysholm

❤ Lykkelig oliebruger og -forhandler. Ud over at have mit eget team er jeg medlem af Christine Eilvigs Team Lavt Gærde og Elena Browers team Essential Practise. Du er så velkommen til at være med.

2 thoughts on “Forkølelse på vej? Slå den ned med FLOOM æteriske olier!

 1. Hvor mange dråber af de 5 olier burger du til en 10ml roller med mandelolie som bæreolie?
  Har du en oversigt over, hvordan jeg skal blande de enkelte olier i hver sin roller?
  Vh Anna Riis /TLGærde

 2. Hej Anna

  Jeg tager olierne i kapsler, så jeg ved desværre ikke hvad det ideelle blandingsforhold er i en roller. Når jeg googler det, kommer der forskellige bud op – gennemsnitligt ser det ud til at folk bruger 10 dråber af hver.

  K.h.
  Anja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *