Gratis e-bog: Magi med essentielle olier

Forsiden af Magi med essentielle olier

Christine Eilvig har skrevet en e-bog om de essentielle olier, som jeg (fordi jeg er medlem af hendes team) har lov at forære dig.

Inden du downloader Magi med essentielle olier, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen her hvis jeg må kontakte dig. Det er ikke et krav for at du kan downloade bogen, men kun noget du skal gøre hvis jeg må sende dig en hilsen efter nogle dage og spørge dig om du har spørgsmål til bogen eller olierne. Du bliver ikke tilmeldt mit nyhedsbrev – jeg sender dig blot en enkelt mail. Hvis jeg ikke må det, springer du bare formularen over og går direkte til download af bogen nedenunder.

Download e-bogen her:

Magi med Essentielle Olier

Når du har læst bogen, er du velkommen til at kontakte mig hvis du vil have min hjælp til at komme i gang med olierne. Du kommer med på Christines team uanset om det er mig eller hende du kontakter, men ved at kontakte mig, kommer du på mit team også, og det vil jeg naturligvis blive glad for.

About Anja Lysholm

Lykkelig oliebruger og medlem af Christine Eilvigs Team Lavt Gærde. Kom med! :-D Klik i menuen i toppen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *