Lemon (citron) æterisk olie

Citron æterisk olie

Hvad siger man at den æteriske olie af citron kan?

Lemon er en olie der klarer hjernen og giver fokus. Den transformerer forvirring og tyngde til klarhed, styrker koncentrationen og giver plads til ny indlæring.

Fysisk kan du bruge citronolien i mange ting hvor du normalt ville bruge citron. En dråbe i et stort glas vand om morgen virker udrensende. En dråbe i din smoothie smager dejligt (og virkningen får du naturligvis også her). Jeg bruger den i køkkenet hvis jeg ikke har frisk citron.

Citronolien er i øvrigt helt forrygende til noget så lavpraktisk som at fjerne klister – f.eks. hvis du har haft et klistermærke siddende på et vindue og ikke kan få resterne af: Citronolie på, lad det virke lidt, og så er det lige til at tørre af.

Adam Barralet foreslår i bogen Gifts of the Essential Oils bekræftelsen “I shine so brightly that others have no choice but to follow me”.

Infografik fra doTERRA

Lemon infographic fra doTERRA

Hvordan kan/må citron æterisk olie bruges?

Du må det hele (husk som altid at jeg taler om doTERRAs olie her) – indtage, snuse og smøre den på. Bemærk at du ikke skal have den på synlig hud i solen, da den er fototoksisk.

Hvilke blandinger findes den i?

Der er Lemon i doTERRAs Air/Breathe, Arise, Cheer, Citrus Bliss, Elevation (udgået), Island Mint, Purify og Smart & Sassy/MetaPWR.

Hvad er din oplevelse?

Kommenter meget gerne herunder

Køb Lemon æterisk olie her

About Anja Lysholm

❤ Lykkelig oliebruger og -forhandler. Ud over at have mit eget team er jeg medlem af Christine Eilvigs Team Lavt Gærde og Elena Browers team Essential Practise. Du er så velkommen til at være med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *