LRP – din skønne månedlige goodiebox med æteriske olier

Juleaften hver måned med æteriske olier

Som kunde i doTERRA er du nok stødt på begrebet LRP, men hvad er det, og hvad er fordelene ved at have sådan en?

Vi kan nærmest få alt pr. abonnement i dag: grøntsager, skønhedsprodukter, måltidskasser, vin, slik, dyrefoder … Og det kan være både praktisk og hyggeligt afhængigt af kategorien.

doTERRAs LRP er din månedlige goodiebox med essentielle olier, kosttilskud, cremer og hvad de ellers har i sortimentet. Men det er dig der bestemmer hvad der skal være i pakken hver måned, og dermed også hvor meget den skal koste dig. LRP står for “Loyalty Rewards Program”, så er altså et  loyalitetsprogram, og jo længere tid man er med i det, desto større er fordelen.

Det gode ved LRP

  1. Pakken er skræddersyet til dig – det er nemlig dig selv der vælger indholdet hver måned.
  2. Du opsparer point hver måned.
    I skrivende stund har jeg haft en LRP i over et år, og jeg opsparer derfor 30 % af min ordreværdi (og her regnes i point og ikke i kroner) hver måned, så rundt regnet: Når jeg køber for 1000 kroner, får jeg 300 af dem “retur” i point jeg kan veksle til produkter måneden efter. Som ny kunde starter du på 10 %, og for hver 3. måned du bestiller en pakke til 50 PV (svarer ca. til 375 kr.), stiger procentsatsen med 5 til den ender på 30.
  3. Hvis der er måneder hvor du ikke vil bestille for de ca. 375 kr., kan du sagtens nøjes med en minimumsordre på omkring 60 kr. Så opsparer du ikke point, men beholder dem du har, til senere brug.
  4. Bestiller du en måned en større pakke – 125 PV/ca. 935 kr. – får du månedens gratis olie med i din bestilling.
  5. Du får din fulde porto retur i point (uden LRP får du kun den halve porto retur)
  6. Din LRP kan opsiges når som helst – der er absolut ingen binding (men så mister du altså dine opsparede point, så dem bør du lige bruge først).
  7. Det er pludselig juleaften 12 gange om året. Sådan er vi i hvert fald mange oliefans der har det. 😀

Ulemper?

  • Du skal huske at rette din bestilling hver måned, ellers får du det samme som du gjorde sidst. Det kan dog også være en fordel: Hvis du bare vil abonnere på dine kosttilskud (og dem er der mange der ikke vil undvære), så kan du sætte din ordre op én gang, og så får du en ny portion tilsendt fast hver måned.

Hvis du er så glad for olierne at det giver mening for dig at give dig selv en månedlig gave, så sig til hvis jeg skal lære dig at sætte en LRP op. 🙂

Oversigt over fordelene ved LRP

About Anja Lysholm

❤ Lykkelig oliebruger og -forhandler. Ud over at have mit eget team er jeg medlem af Christine Eilvigs Team Lavt Gærde og Elena Browers team Essential Practise. Du er så velkommen til at være med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *