Lime æterisk olie

Lime æterisk olie

Lime er en af mine personlige favorit æteriske olier. Men altså … er der nogen der ikke kan lide duften af lime?

Hvad siger man at den æteriske olie af lime kan?

Ifølge bogen Essential Emotions (biblen inden for den følelsesmæssige virkning af doTERRAs olier :-)) – ganske kort:

Olien for livsgejst! Lime løfter os op og giver hjertet liv igen når vi har været tynget af dunkle følelser. Den opfordrer til følelsesmæssig ærlighed, og den får de meget intellektuelt fokuserede i kontakt med deres følelser. Den fremelsker balance mellem følelser og sind. Den giver håb, glæde, mod og vilje til at tage fat på livets udfordringer.

Hvordan kan/må lime æterisk olie bruges?

Du må det hele (husk som altid at jeg taler om doTERRAs olie her) – indtage, snuse og smøre den på. Husk dog at du ikke skal bruge den på huden når du skal ud i direkte sol.

Du kan også snildt bruge den i mad og drinks der hvor du ellers ville bruge frisk lime.

Hvilke blandinger findes den i?

Der er Lime i doTERRAs Beautiful, InTune og Purify.

Hvad er min oplevelse?

Jeg synes den er vidunderligt opløftende. Jeg elsker den i diffuseren sammen med Bergamot.

En aften hvor jeg konstaterede at jeg længe havde været i tungt humør, smurte jeg lemongrass og lime på brystkassen inden jeg lagde mig til at sove. Lemongrass for energetisk udrensning og Lime for at erstatte det tunge med livsglæde. Jeg vågnede dagen efter i STRÅLENDE humør. 😀

Og når jeg læser beskrivelsen – det med at få de intellektuelt fokuserede i kontakt med deres følelser, så forstår jeg hvorfor den passer mig så godt. 😉

Hvad er din oplevelse?

Kommenter meget gerne herunder

Køb lime æterisk olie her

About Anja Lysholm

❤ Lykkelig oliebruger og -forhandler. Ud over at have mit eget team er jeg medlem af Christine Eilvigs Team Lavt Gærde og Elena Browers team Essential Practise. Du er så velkommen til at være med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *