Lykke og tak ❤️

Lykkelige Anja

Hvor er jeg taknemmelig for at jeg hoppede med på denne her olie-rejse. 🥰🙏 Jeg er simpelthen lykkeligere end jeg har været længe, forundret over livet og i fuld tillid til det. Jeg elsker Facebook-gruppen (Team Lavt Gærde) og samarbejdet på kryds og tværs. Jeg mærker at jeg skal melde mig ud af nogle andre netværk jeg ikke længere har behov for, fordi jeg er rykket et andet sted hen. Et sted hvor det gerne må være nemt og glædesfyldt. Hvor gamle historier ikke får næring, men stille og roligt visner bort så noget nyt, sundere og stærkere kan gro frem. Et sted hvor jeg ikke skal forklare og forsvare, men bare dele i glæde og tillid. 

About Anja Lysholm

❤ Lykkelig oliebruger og -forhandler. Ud over at have mit eget team er jeg medlem af Christine Eilvigs Team Lavt Gærde og Elena Browers team Essential Practise. Du er så velkommen til at være med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *