30 dages Cleanse & Restore – dag 8: Omsorgsdag!

Pyh. I går fik jeg stille og roligt hovedpine i løbet af dagen, og i dag sov jeg til klokken 12! Vågnede med hovedpinen intakt og kunne mærke at jeg simpelthen havde drukket for lidt vand. Jeg havde ellers drukket en del, så jeg tror Cleanse & Restore er på spil her.

Da jeg gik i seng i går, var jeg lige ved at finde olierne frem som jeg plejer, men mærkede så et kæmpe NEJ indeni! Nu skulle mit system bare have fred fra mere olieindblanding og en god nattesøvn. Det skal jeg da love for at jeg fik. Og lang!

Så i dag er hjemmedag, tung i hovedet, ro, masser af vand ind.

 

About Anja Lysholm

❤ Lykkelig oliebruger og -forhandler. Ud over at have mit eget team er jeg medlem af Christine Eilvigs Team Lavt Gærde og Elena Browers team Essential Practise. Du er så velkommen til at være med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *