Patchouli

Patchouli

Lige da jeg fik Patchouli, syntes jeg mest den duftede af jord. Godt og mildt – men jeg kunne næsten ikke lugte den. Forleden kaldte den så på mig, og duften foldede sig ud på min hud. Meget, meget dejlig. Aftenen efter kiggede jeg i Desiree Mangandogs bog I’m Fabulous efter en diffuserblend hvor den indgår, og denne her så dejlig ud: Patchouli, Ginger og Wild Orange.

Patchouli instagram

Det var den også. Først bagefter så jeg titlen: Empowered. Der står at den er god at diffuse mens man læser eller lytter til selvudvikling, fordi det så vil integrere sig så det ikke bare går ind som viden, men bliver til aktiv handling. Meget passende havde jeg lige sat Christine Eilvigs seneste workshopoptagelser på skærmen. De handler hhv. om feminin power og om at skabe en nærende indkomst med doTERRA.

Hvad siger man at den kan?

Ifølge bogen Essential Emotions (biblen inden for den følelsesmæssige virkning af doTERRAs olier :-)) – ganske kort:

Patchouli er en olie der centrerer os og giver jordforbindelse. Den forbinder os med vores krop og er især god for dem der har det med at flygte fra det fysiske og ind i en spirituel praksis. Den minder os om at kroppen (også) er hellig og skal æres.

Hvordan kan/må den bruges?

Du må det hele (husk som altid at jeg taler om doTERRAs olie her) – indtage, snuse og smøre den på.

Hvilke blandinger findes den i?

Der er Patchouli i doTERRAs Amavi, Anchor, Console, InTune og Whisper.

Hvad er din oplevelse?

Kommenter meget gerne herunder

Køb patchouli æterisk olie her

About Anja Lysholm

❤ Lykkelig oliebruger og -forhandler. Ud over at have mit eget team er jeg medlem af Christine Eilvigs Team Lavt Gærde og Elena Browers team Essential Practise. Du er så velkommen til at være med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *