Yoga Collection – Arise, Align, Anchor æteriske olieblandinger

Yoga-udstyr

doTERRAs Yoga Collection består af 3 olieblandinger udviklet af Elena Brower. Hun er kendt yogalærer og forfatter, og så er hun Presidential Diamond hos doTERRA (det betyder at hun har et meget stort team under sig, og jeg og resten af Team Lavt Gærde er en del af det. Køber du olier via mit link, bliver du det også.).

doTERRA Yoga Collection

Blandingerne er lavet til at støtte ens yogapraksis, men kan også sagtens bruges af os der ikke dyrker yoga. Yoga betyder “forening” – og bruges bl.a. i betydningen at forene krop og sind og at forene det menneskelige og det guddommelige. Yoga handler ikke om at vride kroppen i imponerende stillinger, men om en sindstilstand – en smidiggørelse sindet. “The body achieves what the mind believes,” som der står i sættets låg. Og her kan olierne være en støtte.

Align Centering Blend

At være i “alignment” kan oversættes til at være i samklang, og dette er en blanding der hjælper os tilbage i samklang med vores sjæls essens. Den bringer os tilbage i integritet og centrerer os i hjertet. Vi får øje på vores ubalancer og guides blidt tilbage i selvaccept, åbenhed og tillid.

doTERRA foreslår at du bruger Align sådan her

 • Som det første om morgenen: Brug Align på hjertet, håndleddene og nakken for at støtte følelser af selvaccept og bevægelighed.
 • Brug Align i diffuseren mens du dyrker yoga.
 • Brug sammen med yogastillingerne Kriger II, Trekanten og Bjælken.

Ingredienser

Bergamot, Coriander, Marjoram, Peppermint, Geranium, Basil, Rose og Jasmine.

Arise Enlightening Blend

Arise hjælper os med at få kontakt til vores intuition. Den fylder os med glæde, entusiasme og optimisme. Den støtter os i fuld accept af krop, sind og ånd og minder os om vores guddommelighed.

doTERRA foreslår at du bruger Arise sådan her

 • Brug et par dråber Arise på hjertet når du vågner om morgenen, mens du siger bekræftelser der hjælper der med at gå dagen i møde med klarhed og glæde.
 • Når du laver krævende yogastillinger, kan du bruge Arise til at hjælpe dig selv til næste niveau.
 • Diffuse Arise for at minde dig selv om dine mål i løbet af dagen.
 • Brug sammen med yogastillingerne Halvmånen og Stående sidebøjning

Ingredienser

Lemon, Grapefruit, Siberian Fir, Osmanthus og Melissa

Anchor Steadying Blend

En blanding der giver jordforbindelse og forankrer os i klarhed og mod. Den giver ro og nærvær i situationer der ellers kan gøre os urolige og utrygge.

doTERRA foreslår at du bruger Anchor sådan her

 • When faced with challenges or big decisions, apply two to three drops of Anchor on your heart to help encourage a steady foundational sense on how to move forward.
 • Apply to ankles, base of spine, and bottoms of feet to promote feelings of completeness and calmness.
 • Apply two to three drops to desired areas while meditating to feel steady, complete, and calm.
 • Brug med yogastillingerne Siddende meditation, Siddende drejning og Bhu Mudra (en hånd på hjertet og den anden hånd på jorden).

Ingredienser

Lavender, Cedarwood, Frankincense, Cinnamon, Sandalwood, Black Pepper og Patchouli.

Hvad er min oplevelse?

Alle tre blandinger dufter helt fantastisk, og jeg elsker dem.

Jeg eksperimenterer fortsat, men en særlig oplevelse jeg kan fortælle om lige nu, var en aften jeg smurte Align på hjertet og dryppede en dråbe i navlen (noget jeg har læst skulle være effektivt, så det skulle prøves), og om natten havde jeg en bemærkelsesværdig ro – sådan en helt exceptionel stilhed i og omkring mig. Virkelig dejligt.

https://www.youtube.com/watch?v=kFXcIEo0Zcw

Her kan du se nogle forslag til hvilke stillinger du kan bruge olierne sammen med

Yogastillinger og essentielle olier

Hvad er din oplevelse?

Kommenter meget gerne herunder

Køb æteriske olier til yoga her

About Anja Lysholm

❤ Lykkelig oliebruger og -forhandler. Ud over at have mit eget team er jeg medlem af Christine Eilvigs Team Lavt Gærde og Elena Browers team Essential Practise. Du er så velkommen til at være med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *