Sådan arbejder jeg med æteriske olier

Sådan bruger jeg æteriske olier i min personlige udvikling

Mange forstår ikke rigtig hvad de essentielle olier kan, eller hvordan man kan arbejde med dem i sin personlige udvikling. Derfor fik jeg lyst til at lave denne video om hvordan jeg griber det an – specifikt lige nu med en olie som er MEGET insisterende på at jeg kigger på noget i mig selv: Vetiver. Jeg håber du kan bruge den til at forstå hvordan du kan gribe arbejdet med olierne an.

⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇

En ting jeg måske skulle have tilføjet i videoen, er at det også er fint at give sig selv en pause indimellem med f.eks. nogle opløftende citrusolier. Det er ikke meningen at arbejdet med olierne skal være tungt og ubehageligt. 🙂

Spørg mig endelig hvis der er noget jeg skal uddybe.

About Anja Lysholm

❤ Lykkelig oliebruger og -forhandler. Ud over at have mit eget team er jeg medlem af Christine Eilvigs Team Lavt Gærde og Elena Browers team Essential Practise. Du er så velkommen til at være med.