Snyder du andre for dine produkters magi?

Facepalm

Jeg har før skrevet om det her med at network marketing har et dårligt ry. Og der er jo en grund til det. En af dem illustrerer dette meme jeg faldt over på Facebook dag:

Den forkerte måde at sælge æteriske olier på
Meme om network marketing

Og den er jo sjov, men også lidt tragisk. For de typer FINDES virkelig. Og jeg forstår det ikke.

Forestil dig at gå ind i en 7-eleven, og det første ekspedienten spørger dig om, er om du kunne tænke dig at åbne din egen franchise – og så går videre med at fortælle hvor nemt det er, og hvor meget du kunne tjene på det.

Jeg ved ikke med dig, men jeg ville sandsynligvis bakke stille og roligt ud af butikken. For jeg kom bare for at købe en kop kaffe og en croissant. Der kan selvfølgelig være enkelte som er lige i målgruppen og netop gik og overvejede at start egen forretning, men bare ikke vidste med hvad, men jeg tror det hører til sjældenhederne.

På samme måde er der næppe mange der orker høre om smarte forretningsmodeller bare fordi de viser interesse for duften af en Wild Orange.

Heldigvis gør vi ikke sådan i doTERRA. I hvert fald ikke dem jeg kender, og doTERRA lægger på ingen måde op til at deres forhandlere skal opføre sig sådan. Så hvis du egentlig gerne vil i gang med network marketing, men afholder dig fra det fordi du er bange for at du så skal til at sælge forhandlerskab til gud og hvermand, så kom med i doTERRA. Vi opfører os ordentligt. 💜


Og hvis du vil købe doTERRAs vidunderlige essentielle olier uden at skulle bekymre dig om salgstaler og lovning om hurtig rigdom, så køb dem via mig her. 🙂

About Anja Lysholm

❤ Lykkelig oliebruger og -forhandler. Ud over at have mit eget team er jeg medlem af Christine Eilvigs Team Lavt Gærde og Elena Browers team Essential Practise. Du er så velkommen til at være med.