Sådan gør du i praksis

doTERRAs gode olier forhandles ikke i butikker, men ved at du bliver medlem hos dem (du KAN også købe uden at blive medlem, men så er prisen 25 % højere). Der er flere måder at være medlem på – med varierende fordele.

Start med at hoppe ind på min doTERRA-side her (siden åbner i en ny fane, så du kan åbne den og så hoppe tilbage og læse videre her)

Ønsker du ikke at have noget med doTERRA at gøre ud over at købe noget en enkelt gang, så klikker du bare på ‘shop’ oppe i topmenuen og køber der. Så handler du som detailkunde – ‘Retail customer’. Bemærk at du så giver 25 % mere for produkterne.

Vil du gerne spare de 25 %, så klikker du i stedet på ‘Tilmeld & gem’ (‘Join & Save’ på engelsk – desværre en lidt sølle oversættelse …).

Her får du så en oversigt over mulighederne:

Du kan vælge at blive Wholesale Customer (Engroshandel) og spare de 25 % plus få muligheden for at opspare point du kan købe flere produkter for senere. Køber du fast for et vist beløb månedligt, får du månedens produkt gratis med. Det er der ingen krav om at du skal, men det er et tilbud.

Du kan også blive Produktkonsulent – Independent Product Consultant (også kaldet Wellness Advocate senere). Sådan en er jeg, og det er derfor jeg gerne vil have at du bruger mit link når du køber dine olier. 🙂 Så får jeg nemlig en bid af kagen, som tak for at jeg spreder information om produkterne. Så den mulighed skal du vælge hvis du også har interesse for den forretningsmæssige side af doTERRA. Måske passer det ind i en forretning du har i forvejen, at formidle viden om olierne, eller måske har du lyst til at starte et helt nyt olieeventyr. Jeg er så ny i det endnu at jeg ikke kan fortælle dig om det er lukrativt (for mig – jeg véd at det er det for andre), men det kan jeg forhåbentlig fortælle mere om senere. Hvad jeg KAN sige, er at det for mange af os sætter gang i en helt fantastisk proces, at Facebook-gruppen for det her team er helt vidunderlig, og at der er masser af undervisning og sparring fra Christine Eilvig og mange andre i gruppen.

Uanset hvad du vil vælge (valget kommer på de følgende sider), trykker du nederst i højre hjørne på ‘Tilmeld dig doTERRA’ (‘Join doTERRA’).

Du vælger dit foretrukne sprog og at du bor i Europa (formoder jeg), og så kommer der en lille ekstra menu hvor du kan vælge Denmark.

Her er det så du skal vælge hvad du gerne vil:

Som du kan se, er den eneste forskel på Wholesale Customer og Wellness Advocate at du har mulighed for at tjene komission. Er du i tvivl, kan du starte som Wholesale Customer, for du kan altid opgradere senere. (Omvendt kan du naturligvis også altid springe fra som Wellness Advocate hvis du fortryder det – du er ikke bundet til noget).

Sæt prik ved det du gerne vil, og tryk på Continue.

Her skal du så udfylde dine kontaktoplysninger m.m. Har du brug for hjælp til det (eller noget af det jeg beskriver her, i det hele taget), så skriv endelig til mig.

Når du trykker Continue, kommer du ind hvor du kan lave din første ordre.

Vil du bare købe en enkelt olie, skal du vælge ‘doTERRA Essentials Booklet + Enrollment Fee’ for 25 Euro. Det koster medlemskabet alene. Derefter kan du plukke enkeltvarer i kataloget.

Men vil du spare medlemsgebyret og have mere for pengene, kan du købe et “enrollment kit“. Der er flere dejlige pakker at vælge imellem. Jeg startede med AromaTouch Diffused-kittet, men jeg vil anbefale dig at starte med enten Family Essentials + beadlets-kittet eller Home Essentials-kittet (der er en diffuser med, og den bliver du glad for!), for der er nogle olier i som du vil høre “alle” tale om og ærgre dig over at du ikke har. 😉

Obs! Vælger du et af de kits der har en diffuser med, så husk at den skal have EU-plug! Så passer den nemlig i din stikkontakt derhjemme.

Du kan også tilføje flere varer her hvis du ikke vil nøjes med et kit.

Når du trykker “View totals” får du den samlede pris inkl. moms og fragt. Varerne bliver sendt fra Holland, så der løber ikke yderligere told på og den slags.

Når alt er udfyldt, trykker du Process order.

Få dage efter vil du modtage dine olier. 🙂

Vil du efter tilmelding med i Christine Eilvigs Team Lavt Gærde-gruppe på Facebook (det er en fest!), så skriv til mig: anja@essentielleolier.dk

Lad os under alle omstændigheder skrives ved, så du ved hvad du har af muligheder. Jeg hjælper dig gerne i gang.

Jeg kan også lige nævne at doTERRA har supergod kundeservice. Hvis du ønsker at sende et produkt retur, så refunderer de 100 % hvis det er uåbnet, og 90 % hvis du har taget det i brug. Det kræver bare at du sender det retur inden for 30 dage fra du købte det.


Driller ovenstående, så kontakt mig gerne så jeg kan hjælpe dig, eller se evt. denne video som min gode oliekollega Ditte har lavet: