Sådan gør du i praksis

doTERRAs gode olier forhandles ikke i butikker, men ved at du bliver medlem hos dem (du KAN også købe uden at blive medlem, men så er prisen 25 % højere). Der er flere måder at være medlem på – med varierende fordele.

Start med at hoppe ind på min doTERRA-shop her (siden åbner i en ny fane, så du kan åbne den og så hoppe tilbage og læse videre her)

Du kan vælge at blive Wholesale Customer (engros-kunde) og spare de 25 % plus få muligheden for at opspare point du kan købe flere produkter for senere. Køber du fast for et vist beløb månedligt, får du månedens produkt gratis med. Det er der ingen krav om at du skal, men det er et tilbud.

Du kan også blive Wellness Advocate (forhandler). Sådan en er jeg, og det er derfor jeg gerne vil have at du bruger mit link når du køber dine olier. 🙂 Så får jeg nemlig en bid af kagen, som tak for at jeg spreder information om produkterne. Så den mulighed skal du vælge hvis du også har interesse for den forretningsmæssige side af doTERRA.

Måske passer det ind i en forretning du har i forvejen, at formidle viden om olierne, eller måske har du lyst til at starte et helt nyt olieeventyr. For mange af os sætter det gang i en helt fantastisk proces at kombinere olierne med det forretningseventyr doTERRA kan være. Facebook-gruppen for det her team er helt vidunderlig, og der er masser af undervisning og sparring fra Christine Eilvig og mange andre i gruppen.

Den eneste forskel på Wholesale Customer og Wellness Advocate at du har mulighed for at tjene komission. Er du i tvivl, kan du starte som Wholesale Customer, for du kan altid opgradere senere. (Omvendt kan du naturligvis også altid springe fra som Wellness Advocate hvis du fortryder det – du er ikke bundet til noget).

Vil du bare købe en enkelt olie, skal du vælge Skræddersy din tilmelding ude til højre. Så kommer der automatisk et Enrollment Fee’ på 25 Euro i kurven. Det koster medlemskabet alene. Derefter kan du plukke enkeltvarer i kataloget.

Men vil du spare medlemsgebyret og have mere for pengene, vælger du et “enrollment kit” som de lægger op til på siden. Der er flere dejlige pakker at vælge imellem. Jeg startede med AromaTouch Diffused-kittet, men jeg vil anbefale dig at starte med enten Family Essentials eller Home Essentials-kittet (der er en diffuser med, og den bliver du glad for!), for der er nogle olier i som du vil høre “alle” tale om og ærgre dig over at du ikke har. 😉

Du kan også her tilføje flere varer her hvis du ikke vil nøjes med et kit.

Få dage efter bestilling vil du modtage dine olier. 🙂

Jeg få besked fra doTERRA om at du har købt via mit link, så jeg sender der en velkomstmail hvor du bl.a. kan komme med i Christine Eilvigs Team Lavt Gærde-gruppe på Facebook (det er en fest!), du får mine 13 guidede meditationer til en lettere hverdag, og du får adgang til mit online-supportforum.

Om du vil være en aktiv del af netværket eller ej, er helt op til dig. Mange undlader at svare på min mail, og det tager jeg som et tegn på at de gerne vil købe selv uden min vejledning. Har du det sådan, kontakter jeg dig ikke yderligere. Men hvis du har brug for det, hjælper jeg dig i gang – det er mit job!

Jeg kan også lige nævne at doTERRA har supergod kundeservice. Hvis du ønsker at sende et produkt retur, så refunderer de 100 % hvis det er uåbnet (90 % hvis det er efter 30 dage og helt op til et år!), og 90 % hvis du har taget det i brug og sender retur inden for 30 dage.