30 dages Cleanse & Restore – dag 21: Fase 3 og noget om at skifte identitet (eller acceptere den man har?)

DDR Prime og PB Assist

I dag starter jeg på fase 3 i Cleanse & Restore. Det betyder at jeg stopper med GX Assist som jeg tog i fase 2, og tilføjer DDR Prime (1 morgen og aften) og PB Assist (3 til aftensmaden). Det er jeg spændt på. PB Assist er mælkesyrebakterier, og det véd jeg er godt. DDR Prime har jeg hørt så meget fantastisk om at jeg er forberedt på hvad som helst. 😄 DDR står for DNA Damage Repair – det kan jo kun være godt!

Fase 1 mærkede jeg i form af øget væskebehov, lidt hovedpine og et lille vægttab, men fase 2 har jeg ærlig talt ikke rigtig mærket noget til. Tror jeg da. Det er aldrig til at vide – når man eksperimenterer med flere ting på en gang og i øvrigt selvudvikler hele tiden – hvad der virker på hvad, men fysisk er der i hvert fald ikke sket nogen mærkbare eller synlige forandringer i fase 2.

Personligt skift

I skrivende stund er jeg på workaway i Spanien med andre der som jeg har en Shoporama-shop (et webshopsystem). Det er en interessant oplevelse i forhold til min Cleanse & Restore. Jeg begyndte nemlig på den bl.a. fordi jeg blev anbefalet DDR Prime til at rydde op i gamle celler – eller rettere mine gamle overbevisninger og historier som sidder i cellerne. Og så tænkte jeg at jeg lige så godt kunne tage hele sættet og få renset systemet ordentligt igennem på alle planer.

Det jeg oplever her på turen, er netop splittet mellem min gamle og min nye vej i livet. Mit gamle og mit nye jeg. Som naturligvis ikke er skarpt adskilt, og det skal de heller ikke være. Men der er sket en ændring, og jeg er ved at lande i det nye.

Jeg var i mange år it-supporter og har altid elsket computernørderi. Da jeg sprang ud af det job, blev jeg en del af iværksættermiljøet (var i en periode ansat i Iværksætterportalen Amino og sprang så ud som selvstændig). Og jeg elskede det. Her på turen er jeg sammen med folk fra det miljø – både nogle jeg kender fra “gamle dage”, og nogle jeg ikke kendte i forvejen.

Det er dejlige, sjove, driftige, kloge og varme mennesker, og jeg har intet at udsætte på selskabet. Jeg elsker iværksættere. Men jeg mærker tydeligt det skift der er sket i mig. Som om jeg er en slange der er lige ved at have skiftet ham (igen igen).

Jeg mærker det bl.a. på at jeg i mange år har gemt min spirituelle side lidt væk. Det kan jeg stadig have en tendens til, men den kalder på at jeg helt og aldeles holder op med det. For det jeg opdager når jeg gør det – altså lader være med at gemme den – er at den faktisk bliver taget pænt imod. Der er ingen der vrænger næse (i hvert fald ikke åbenlyst ;-)), og der sidder åbenbart stadig en gammel historie i mig om at den side af mig er forkert og vil blive latterliggjort. Den har jeg brug for slipper nu. For alvor. Og det er jeg spændt på om fase 3 her kommer til at hjælpe mig med.

Jeg har hele mit liv forsøgt at passe ind – især hos mænd. Jeg ville gerne være “en af drengene”. De maskuline værdier har været dem der rigtig talte. Det feminine og bløde har ikke rigtig været noget værd. Det er selvfølgelig ikke en overbevisning jeg har været bevidst om, men det er gået op for mig i mit sene voksenliv. Og her i Spanien bliver jeg konfronteret med den tid hvor den ramme (jeg havde sat op for mig selv) passede mig rigtig godt. Jeg var bare ikke klar over at jeg afskar en anden og meget væsentlig side af mig selv – den side som nu er ved at få det (forhåbentlig) sidste skub frem i lyset:

Jeg er blød, og jeg er feminin, og jeg er ultraspirituel. Jeg tror på – nej, jeg véd – ting der ikke kan måles. Jeg elsker essentielle olier, englekort, krystaller, penduler – hele det spirituelle piv’tøj! Jeg er en trækrammende, flerelskende hippie.

OG: Jeg er en it-nørd, elsker computerspil, synes det er sjovt at rode med min webshop, opdatere blogs, føre tal ind i Excel-ark, kan alverdens platte far-jokes (bogstavelig talt), elsker nørdsnak.

Kort sagt: Jeg er et helt menneske med feminine og maskuline – eller bare helmenneskelige – værdier, interesser og evner. Og der er intet af det jeg skal gemme væk for at passe ind noget sted.

Så måske er det forkert at sige at jeg lander i noget nyt. Det nye er en dybere accept af hele mig.

About Anja Lysholm

❤ Lykkelig oliebruger og -forhandler. Ud over at have mit eget team er jeg medlem af Christine Eilvigs Team Lavt Gærde og Elena Browers team Essential Practise. Du er så velkommen til at være med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *