Er du bekymret over network marketing?

Network marketing-ludobrikker

Jeg har på det seneste fået et par (kærlige) bekymrede miner over at jeg er “gået ind i network marketing”, så det fik jeg lyst til at skrive lidt om. Guderne skal vide at jeg selv har haft samtlige bekymringer og indvendinger, så jeg kender dem alle sammen, inkl. fordommene – for jeg måtte også ret hurtigt indrømme at jeg faktisk ikke vidste noget som helst om det.

Indlægget om det har jeg skrevet på min personlige blog, og du kan læse det her: Bekymringer om network marketing

About Anja Lysholm

❤ Lykkelig oliebruger og -forhandler. Ud over at have mit eget team er jeg medlem af Christine Eilvigs Team Lavt Gærde og Elena Browers team Essential Practise. Du er så velkommen til at være med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *