30 dages Cleanse & Restore – dag 26: Ballonmave

Aftenrationen fase 3

Jeg har fire dage tilbage af min Cleanse & Restore. Det eneste nye jeg har at berette lige nu, er at jeg her i fase 3 kort tid efter aftensmaden – og indtagelsen af aftenens 12 (!) kapsler) – får ballonmave (med luft i). Det er ellers ikke noget jeg lider af, og jeg tænker at det må være PB Assist der er skurken (eller helten på længere sigt, håber jeg). Mælkesyrebakterier skulle jo være … jeg fristes til at skrive “the shit”, og det er måske meget passende her. 😉

About Anja Lysholm

❤ Lykkelig oliebruger og -forhandler. Ud over at have mit eget team er jeg medlem af Christine Eilvigs Team Lavt Gærde og Elena Browers team Essential Practise. Du er så velkommen til at være med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *