30 dages Cleanse & Restore – dag 31: Slut på eksperimentet

doTERRAs Cleanse & Restore-kit

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Min Cleanse & Restore er forbi. Jeg har det godt, men der er ikke nogen vild forandring at hverken se eller mærke. For en ordens skyld et før og efter-billede (dag 2 og dag 31), men den forskel der ses, tror jeg nu bare er en uges sol i Spanien og et andet lys. 🙂 Min hud føles lidt spændstigere (det gjorde den efter et par uger), så noget er der nok sket. Nu var jeg jo så heller ikke hverken syg eller træt da jeg startede, men bare spændt på OM jeg kunne mærke forskel. Et par småskavanker jeg havde håbet det ville hjælpe på (negle og hud), har det ikke taget. Og dog – den ene negl ser lige nu næsten normal ud, men det har den gjort før, så det er først om noget tid jeg kan konstatere om der er en varig ændring. Min vægt er den samme. Jeg har læst om flere der (først) mærker stor forskel når de er stoppet med LLV – måske er jeg en af dem. 😊 Jeg ville egentlig gerne fortsætte med LLV, men økonomisk prioriterer jeg lige nu at prøve en masse af de andre produkter først – så lander jeg nok en dag på en fast rutine. DDR Prime har jeg stadig til et par uger af, så dem fortsætter jeg med. #cleanseandrestore #doterradk #teamlavtgærde #doterra #kosttilskud #doterracleanse #udrensningskur

Et opslag delt af Anja på olieeventyr (@essentielleolier.dk) den

About Anja Lysholm

❤ Lykkelig oliebruger og -forhandler. Ud over at have mit eget team er jeg medlem af Christine Eilvigs Team Lavt Gærde og Elena Browers team Essential Practise. Du er så velkommen til at være med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *