30 dages Cleanse & Restore – dag 9: Vægttab

Jeg vejede mig her til morgen og konstaterede at min vægt er gået 1½ kg ned. Det er usædvanligt når jeg ikke har gjort noget som helst andet end at tage kosttilskud. Tværtimod spiste jeg de første 4-5 dage viiiiirkelig meget slik og chokolade, hvilket jeg ikke plejer på den måde, og jeg mistænker at mit ego havde gang i et lille oprør.

Siden er jeg så bare blevet mere “ægte sulten”, og jeg kan mærke at jeg får lyst til at lave noget ordentligt mad (som i mit tilfælde betyder “lave mad i det hele taget”), hvilket jeg ikke har haft lyst til længe, så måske er der det på spil at min krop begynder at fortælle mig hvad den faktisk har behov for.

I morgen slutter fase 1, og jeg går ind i fase 2. Spændende hvad den bringer med sig.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Dag 9: Vægttab – vi får se om det holder 😊

Et opslag delt af Anja på olieeventyr (@essentielleolier.dk) den

Ønsker du selv at købe Cleanse & Restore-kittet, kan du læse mere her eller kontakte mig.

About Anja Lysholm

❤ Lykkelig oliebruger og -forhandler. Ud over at have mit eget team er jeg medlem af Christine Eilvigs Team Lavt Gærde og Elena Browers team Essential Practise. Du er så velkommen til at være med.

2 thoughts on “30 dages Cleanse & Restore – dag 9: Vægttab

  1. Ville følge din proces med cleanse and restore, men kan kun se til dag 9. Hvordan gik de sidste 20 dage?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *