Amavi æterisk olieblanding

Amavi æterisk olieblanding

Hvad siger man at den æteriske olieblanding Amavi kan?

Ifølge bogen Essential Emotions (biblen inden for den følelsesmæssige virkning af doTERRAs olier :-)) – ganske kort:

Amavi er en meget groundende æterisk olieblanding som balancerer den maskuline energi. Vi går fra at være dominerende, egoistiske og stressede til at være stabile, balancerede, stærke, rolige og i integritet.

Ingredienser

Den er en blanding af Buddha Wood, Balsam Fir Wood, Black Pepper, Hinoki, Patchouli og Cocoa Extract.

Hvordan kan/må Amavi æterisk olieblanding bruges?

Du må ikke indtage den, men du må snuse til den og smøre den på huden.

Hvad er min oplevelse?

Nogle gange er det sådan med en olie at den virkelig kalder på en med det samme, og sådan havde jeg det med Amavi. Jeg havde lyst til at tage bad i den første gang jeg snusede til den – og det passer meget godt med at jeg ofte har brug for mere maskulin energi i form af handlekraft og råstyrke.

Hvad er din oplevelse?

Kommenter meget gerne herunder

About Anja Lysholm

❤ Lykkelig oliebruger og -forhandler. Ud over at have mit eget team er jeg medlem af Christine Eilvigs Team Lavt Gærde og Elena Browers team Essential Practise. Du er så velkommen til at være med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *