Melissa (citronmelisse) æterisk olie

Citronmelisse æterisk olie

Nyeste æteriske olie i min samling er Melissa. Det er en ret kostbar olie, og jeg har derfor sparet point sammen til den – hurra for LRP!

Hvad siger man at den æteriske olie af citronmelisse kan?

Ifølge bogen Essential Emotions (biblen inden for den følelsesmæssige virkning af doTERRAs olier :-)) – ganske kort:

Nøgleordet for Melissa er LYS. Den minder os om hvem vi virkelig er, og hvorfor vi kom hertil. Den inviterer til at vi slipper alt hvad der forhindrer os i at at nå vores fulde potentiale. Den minder os om vores guddommelige gnist og antænder den så vi får kastet lys på vores sande selv. Alt i os som ikke er i harmoni med vores indre lys, bliver hjulpet til at falde bort. Det er en meget højtvibrerende olie, og den løfter dem der bruger den.

Fysisk virker den afslappende, og den er en af de stærkeste støtter for immunsystemet og cellerne.

Hvordan kan/må citronmelisse æterisk olie bruges?

Du må det hele (husk som altid at jeg taler om doTERRAs olie her) – indtage, snuse og smøre den på.

Der findes en særlig 21-dages “Melissa Challenge” (Melissa-udfordring) man kan lave for at arbejde intenst med den: Start med at tage en dråbe i ganen en gang i timen i 12 timer. Tag derefter en dråbe i ganen 1 gang om dagen de næste 20 dage.

Hvilke blandinger findes den i?

Der er Melissa i doTERRAs Arise, Elevation og Motivate.

Hvad er min oplevelse?

Jeg har kun haft den et par dage, og foreløbig er min konklusion at den virker opløftende. Jeg er startet på Melissa Challenge, så måske har jeg mere at tilføje om 21 dage. 🙂

Og her er så hvad jeg kunne tilføje efter min challenge:

Der kom en masse vigtigt op til overfladen på de 21 dage. Gode ting – og det var ikke en tung proces, så vidt jeg husker. Nu er det nok forskelligt hvad der kommer op, afhængigt af de issues man personligt arbejder med, men for mig blev det tydeligt hvor vigtigt det er at sætte grænser, være tydelig med hvad jeg orker og ikke orker – jeg kom lige i den periode i kontakt med en overvældelse over at involvere mig i alle andres dybe processer, hvilket jeg faktisk ikke orkede.

Jeg kom i kontakt med vigtigheden af at vise alle sider af mig selv – helt konkret for mig var det at vise min flamboyante side selv om (nogle) andre synes den er fjollet (at gå med en masse glitter, at købe en vild og farverig lampe andre synes er hæslig osv.). Jeg kan se at jeg i perioden også drømte om natten at jeg var ved at skifte ham (altså som en slanges ham/skind).

Jeg kom i kontakt med et behov for mere bevægelse og begyndte at gå en time om dagen.

Og sidst i perioden følte jeg mig kaldet til at slippe fordømmelse af andre og lave loving-kindness-meditation (kærlig venlighed) og se folk jeg var dybt uenig med, med kærlighed og medfølelse.

Så det var da lidt af en mundfuld! 😀 Det kunne være spændende at gentage den på et tidspunkt – så skal jeg nok tilføje mere.

Hvad er din oplevelse?

Kommenter meget gerne herunder

Køb citronmelisse æterisk olie her

About Anja Lysholm

❤ Lykkelig oliebruger og -forhandler. Ud over at have mit eget team er jeg medlem af Christine Eilvigs Team Lavt Gærde og Elena Browers team Essential Practise. Du er så velkommen til at være med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *