Black Pepper (sort peber) æterisk olie

Sort peber æterisk olie

Hvad siger man at den æteriske olie af sort peber kan?

Ifølge bogen Essential Emotions (min bibel inden for den følelsesmæssige virkning af doTERRAs olier :-)) – ganske kort:

Black Pepper er en olie der afslører de masker og facader der dækker over dem vi virkelig er. Vi lærer fra barn at nogle måder at opføre sig på er i orden, mens andre ikke er, og så tilpasser vi os. Det betyder at vi undertrykker sider af os selv. Black Pepper inviterer os til at kigge på vores skyggesider og tage os kærligt af dem. Det er skyggesiderne der giver os afhængigheder, og Black Pepper er en af de olier man kan bruge til at slippe afhængighed. Black Pepper genantænder sjælens gnist og giver motivation og høj energi, så healingsprocessen bliver hurtigere. Den inviterer os til at leve i integritet med vores sande selv.

Adam Barralet foreslår i bogen Gifts of the Essential Oils bekræftelsen “It is safe to show the real me”. Hvis man er klar til at gå dybt med skyggearbejdet, anbefaler han at diffuse Black Pepper sammen med Frankincense, Juniper Berry, Myrrh og Spearmint.

Desiree de Lunae anbefaler i bogen Elements of Emotion at diffuse dette for at slippe ødelæggende vaner: 3 dråber Black Pepper, 1 dråbe Melissa, 2 dråber Cardamom og 1 dråbe Grapefruit. Hun kalder blandingen “Out of Bondage”.

Hvad har olien sagt til mig?

Næsten hver dag forbinder jeg mig med en olie i en kort meditation og fornemmer hvad den vil fortælle mig. Her kan du se hvad jeg har delt om Black Pepper på Instagram og i min Facebook-gruppe:

 

Infografik fra doTERRA

Black Pepper infographic fra doTERRA

Hvordan kan/må den æteriske olie af sort peber bruges?

Du må det hele (husk som altid at jeg taler om doTERRAs olie her) – indtage, snuse og smøre den på.

Hvilke blandinger findes den i?

Der er Black Pepper i doTERRAs Amavi, Anchor og Tamer.

Hvad er din oplevelse?

Kommenter meget gerne herunder

Køb sort peber æterisk olie her

About Anja Lysholm

❤ Lykkelig oliebruger og -forhandler. Ud over at have mit eget team er jeg medlem af Christine Eilvigs Team Lavt Gærde og Elena Browers team Essential Practise. Du er så velkommen til at være med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *