Oregano æterisk olie

Oregano æterisk olie

Oregano-olien er en virkelig stærk hjælper! Den er bakterie-, virus- og svampedræbende, og den er meget rig på antioxidanter. Derfor er den også en af ingredienserne i hjemmeblandingen F.L.O.O.M som jeg har beskrevet tidligere.

Du kan også bruge Oregano æterisk olie alene hvis du f.eks. er ved at blive forkølet – rul den (med bæreolie, for ellers kan den brænde!) langs rygsøjlen.

Mange har brugt den til at fjerne fodvorter (duppes rent på fodvorten dagligt til den er væk).

Og så er der mange der har glæde af den ved tarmproblemer: 4 dråber i en kapsel op til 4 gange dagligt i maks. 10 dage. Det renser godt ud, og det anbefales at følge op med en probiotikakur (f.eks. doTERRAs PB Assist) bagefter.

Den kan desuden virke smertelindrende – se mit indlæg om migræne hvor jeg omtaler “morfinbomben“.

Hvad siger man ellers at den æteriske olie af oregano kan?

Ifølge bogen Essential Emotions (min bibel inden for den følelsesmæssige virkning af doTERRAs olier) – ganske kort: Olien for ydmyghed og non-attachment. Den fjerner blokeringer, negativitet og negative/giftige bindinger. Den modvirker rigiditet og stædighed – tør jeg indrømme at den derfor var en af de første olier jeg bestilte hjem? 😅

Infografik fra doTERRA

Oregano infographic fra doTERRA

 

Hvordan kan/må den oregano æterisk olie bruges?

Du må det hele (husk som altid at jeg taler om doTERRAs olie her) – indtage, snuse og smøre den på. Bare husk bæreolie på huden og fortynding ved indtagelse (eller indtag den i kapsler), da den ellers brænder.

Hvad er din oplevelse?

Kommenter meget gerne herunder

Køb Oregano æterisk olie her

About Anja Lysholm

❤ Lykkelig oliebruger og -forhandler. Ud over at have mit eget team er jeg medlem af Christine Eilvigs Team Lavt Gærde og Elena Browers team Essential Practise. Du er så velkommen til at være med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *