Blue Lotus æterisk olie

Blue Lotus æterisk olie

Denne olie er faktisk en “absolut” (ligesom Jasmin) og ikke en æterisk olie. Forskellen er destillationsprocessen, fordi den blå lotusblomst er så skrøbelig at den ikke kan tåle den sædvanlige dampdestillation.

Når man kan få den hos doTERRA, er den en LTO – altså et “limited time offer” (fås i en begrænset tidsperiode), for der er ikke ret meget af den. Så slå til når den er der, for den er ganske enkelt vidunderlig.

Hvad siger man at den æteriske olie af Blue Lotus kan?

Fysisk er Blue Lotus god for din hud. Den er nemlig fuld af squalene, som Matas i denne artikel kalder for en naturlig superfugtgiver.

Christine Eilvigs beskrivelse af Blue Lotus lyder: “Egypterne anvendte Blue Lotus til at nå meget høje niveauer af bevidsthed. Det er en olie, som støtter os i hellig forening. Det vil sige, vi bliver bevidste om alle tings sammenhæng og enhed. Olien vækker det tredje øje, som i årtusinder er blevet holdt nede med det formål at undgå vækkelse og klarsyn. En olie der beroliger og skaber nærende søvn. Genial til meditation. Olien er også kendt som afrodisiaka. En meget kraftfuld olie.”

Adam Barralet foreslår i bogen Gifts of the Essential Oils bekræftelsen “I awaken into my soul mission” og beskriver olien som “the oil of ascension” – det er altså en olie der løfter os op på et højere niveau.

Element: Vand

Infografik fra doTERRA

Blue Lotus infographic fra doTERRA

Historien bag doTERRAs fine, rene Blue Lotus-olie kan du høre fra en af firmaets grundlæggere, Emily Wright her (bemærk at det ‘floral kit’ hun omtaler til sidst, ikke er i salg p.t.):

Hvordan kan/må Blue Lotus æterisk olie bruges?

Blue Lotus må indsnuses og smøres på huden, men anbefales ikke til indtagelse.

Hvor(når) kan du købe doTERRAs Blue Lotus?

I skrivende stund – som er februar 2023 – fås den her i doTERRAs webshop

About Anja Lysholm

❤ Lykkelig oliebruger og -forhandler. Ud over at have mit eget team er jeg medlem af Christine Eilvigs Team Lavt Gærde og Elena Browers team Essential Practise. Du er så velkommen til at være med.

2 thoughts on “Blue Lotus æterisk olie

  1. Jeg vil gerne bestille et kit med blå lotus.
    Kan du ikke give mig en pris, og sende betaligsmetode med? Tusind tak.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *