doTERRA MetaPWR Advantage – meget mere end et collagenpulver!

doTERRA MetaPWR Advantage - meget mere end et kollagenpulver

MetaPWR er en lifesaver! Det var det i hvert fald for mig.

Jeg fik min første pakke ind ad døren i januar 2023 – bestilt fra USA, for det kommer først til Europa i maj. (OBS! Det er kommet nu, og du kan bestille det lige her (hvor Advantage ER lagt i kurven): https://doterra.me/GL4vxq Emoji med to hænder i vejret)

Inden jeg begyndte at tage det, havde jeg taget et andet collagenpulver for at have et sammenligningsgrundlag, og det kunne ikke det samme. Bare så du ved at de effekter jeg fortæller om nedenfor, ikke skyldes collagen i sig selv, men MetaPWR Advantage (eller: Hvis det “bare” skyldes collagen, så kan doTERRAs i hvert fald noget andet). Længere nede forklarer jeg forskellen.

Det første jeg bemærkede, var at min søvn blev dybere. Jeg plejede at vågne tit,  vende og dreje mig, stå op og tisse, vente på at falde i søvn igen. Sådan har det været i nogle år – måske pga. overgangsalder, for jeg har ellers altid haft et godt sovehjerte. Men efter første dag på MetaPWR Advantage sov jeg som en sten, og selv om jeg har haft et par dage med forstyrret søvn (bl.a. pga. en snorkende kæreste 😉 ), så er jeg vågnet veludhvilet og haft energi til dagen.

I januar startede jeg på fuldtidsjob efter at have været en fri fugl der kunne passe min egen døgnrytme i 14 år. Jeg er b-menneske, og det har altid været stærkt udfordrende for mig at skulle passe ind i en a-menneske-ramme. Jeg bliver fysisk utilpas og mangler totalt energi. Det er som at gå rundt med jetlag konstant (og det er vel på en måde også det man gør).

Sådan blev det i den grad også nu, og jeg var grædefærdig ved udsigten til at jeg nu skulle være sådan i livet igen. Men da jeg begyndte at tage MetaPWR, vendte min energi mirakuløst! Nogen har beskrevet hvordan de må tage pulveret om morgenen, for de kan ikke sove hvis de tager det om aftenen, fordi de får så meget energi,  og sådan virker det nu ikke på mig, men måske er det simpelthen den dybere søvn NÅR jeg sover, der gør at jeg pludselig fungerer hele dagen uden det sædvanlige a-menneske-ubehag. Det er ret vildt. Jeg havde også pludselig energi til min fysiske træning – noget der ellers var forsvundet med fuldtidsjobbet.

Her kan du se en video jeg lagde på Instagram om det:

En anden virkning er opstramning af huden. Det skal retfærdigvis siges at jeg allerede begyndte at opleve dét med det andet collagenpulver jeg tog. Men det får du altså også med MetaPWR.

Hvad jeg ellers får af virkning, må tiden vise.

Så hvad er MetaPWR Advantage?

Det er et pulver der indeholder et collagentilskud – men meget mere end dét.

doTERRAs tilskud her indeholder ud over 9 typer collagen også NMN, resveratrol, liposomalt C-vitamin, NAD+ og NADH (flere  af dem er en stor del af longevity-nørders stacks).

Na-hvaffornoget?? Ja, alt det anede jeg heller ikke hvad var , men her er hvad jeg har læst mig til – så kan du selv nørde ned i det hvis du vil dybere:

NMN = nikotinamid mononukleotid

Nej, det har ikke noget med cigaretter at gøre. Nikotinamid er B3-vitamin.

Videnskab.dk har i en artikel fra 2017 kaldt NMN for “ungdomseleksir”. De beskriver et forsøg på mus som viste at det gav musene flere raske leveår med disse virkninger:

 • “Det fysiske aktivitetsniveau blev forøget.
 • Deres knogletæthed og muskler blev forbedret.
 • Immunsystemet og leveren præsterede bedre.
 • Forbedret syn.
 • Et mindre vægttab.”

Studiet kan ikke konkludere om det har samme virkning på mennesker, men forskerne bag konkluderer at det er der stor sandsynlighed for, og de har siden opstillet forsøg på mennesker i Japan. Læs artiklen hos Videnskab.dk hvis du vil have alle detaljerne med. De skriver også i artiklen at det ikke fås som kosttilskud, men det gør det så altså nu.

Uden at det kan bruges som nogen som helst klinisk dokumentation, så synes jeg det er påfaldende at de punkter der beskrives som fordele for musene, netop er de virkninger brugere af MetaPWR Advantage fortæller om nu. Læs mere om dét længere nede.

NMN øger naturligt dannelsen af NAD+ og NADH i kroppen.

NAD = Nikotinamidadenindinukleotid

Artiklen på Wikipedia fortæller at det “er en organisk forbindelse, der fungerer som hjælpermolekyle for enzymer, et såkaldt coenzym. Molekylet findes i to oxidationstilstande, hvoraf NAD+ er den oxiderede form. Den reducerede form af kaldes NADH.”

Ifølge ovennævnte artikel fra Videnskab.dk, er NAD involveret i kroppens energiproduktion. Når vi bliver ældre, producerer vi gradvist mindre NAD, og det anses for at være en væsentlig grund til at vi ældes.

Bemærk at for at få den mest optimale effekt i forhold til dannelsen af NAD+ og NADH, skal du indtage din MetaPWR Advantage hurtigt. Altså: blande, blande, og så ned med det! 🙂 Det siger doTERRAs Dr. Osguthorpe i en kort Facebook-video her.

Dr. Osguthorpe svarer på flere spørgsmål om MetaPWR Advantage her.

Resveratrol

Resveratrol er en antioxidant som bl.a. findes i chokolade og vindruer – dermed også i rødvin, og det er derfor lidt rødvin og chokolade hver dag siges at være sundt.

Også her har videnskab.dk en artikel om, hvad det kan være godt for.

Liposomalt C-vitamin

C-vitamin “pakket ind i fedt” er lettere at optage end ellers C-vitamin ellers er. Ifølge denne artikel fra tidslerne.dk er forskellen at “liposomalt C-vitamin transporteres ind i selve cellen og dermed er med til at booste immunforsvaret“. Ellers er C-vitamin vandopløselig og bliver i blodbanen.

Hvorfor 9 typer collagen?

Vores krop danner også collagen naturligt, men også her falder produktionen med alderen, og eftersom det bl.a. er collagen der holder vores hud smidig og fast, holder vores muskler smidige og vores knogler stærke, ja, så bliver vi altså på nærmest alle områder svagere af at miste collagen. Men heldigvis ser det altså ud til at vi kan få (om ikke hele, så noget af) ungdommens styrke tilbage ved at indtage collagen, enten i form af collagenrig mad (bone broth, fiskeskind, gnaveben …) eller ved hjælp af et tilskud som doTERRA MetaPWR Advantage.

De fleste andre mærker indeholder kun en eller to typer kollagen, men MetaPWR Advantage indeholder altså 9. De fortæller at hver type kollagen spiller en unik rolle i forbedring af hudens elasticitet og hydrering og styrkelse af blodkar og bindevæv.

Du får deres egen beskrivelse af de ni typer på engelsk, for jeg ved ikke nok om biologi og kemi til at kunne komme med en helt korrekt dansk oversættelse:

 • Collagen Type I (one) is related to skin beauty.
 • Collagen Type II (two) is related to bone protection and is the main component of cartilage.
 • Collagen Type IV (four) is the main protein of the basement membrane, connecting the dermis and the epidermis and forming a network structure to make the basement membrane malleable.
 • Collagen Type V (five) is related to the regular arrangement of collagen fibers, stabilizing the structures of Type I and Type II collagen.
 • Collagen Type VI (six) regulates muscle function  and stabilizes cell membranes, inhibiting cell apoptosis and antioxidant stress.
 • Collagen Type IX (nine) is an important component of cartilage and is mainly distributed in the cartilage cells of growth plates, joints, and intervertebral discs.
 • Collagen Type XXV (twenty-five) inhibits the fibrillation of amyloid beta peptide
 • Col1a2 protein, which is collagen fibrillin.
 • Vacuolar protein sorting 37A is involved in cell growth and differentiation.

De fortæller også at Advantage med et tripeptid-indhold på over 70 % har en absorptionshastighed der er cirka 12 gange højere end andre collagentilskud.

doTERRAs Collagen kommer af fisk fra bæredygtigt fiskeri i bl.a. Italien. Desværre fås collagen ikke vegansk – det ER et animalsk produkt.

Øvrigt indhold

Du kan læse præcis hvad der er i MetaPWR Advantage, her

Der er naturligvis også essentielle olier i, nemlig MetaPWR-blandingen der består af grapefrugt, citron, pebermynte, ingefær og kanel.

Hvad siger brugernes testimonials?

Vigtig disclaimer: Jeg påstår ikke at MetaPWR kan kurere noget som helst, men gengiver her hvad folk generelt oplever når de tager det.

Hud: Færre/mindskede rynker, mere fugtet og spændstig hud, hurtigere heling ved rifter og slag.

Hår: Folk oplever øget hårvækst (på hovedet, altså :-)), og nogle oplever endda at hår der er begyndt at gråne, får sin oprindelige farve igen (det gælder selvfølgelig det der vokser ud på ny – ikke det der ER vokset ud).

Dybere søvn

Energi: Øget energiniveau, bl.a. til fysisk træning. Desuden har flere oplevet at deres hjernetåge forsvinder – så altså mere mental klarhed.

Færre smerter i led og muskler – hurtigere restituering efter træning.

Bedre syn – ja, nogle smider simpelthen brillerne (eller skal skifte til mindre styrke).

MetaPWR er mere end Advantage

Faktisk er MetaPWR en hel serie af produkter som kan bruges til det som doTERRA kalder “metabolic health” – altså vores metabolisme/stofskifte.

Så Meta i MetaPWR står for metabolismen, og PWR (som udtales ‘power’) står for Personal Wellness Realized.

Ud over olieblandingen MetaPWR, som fås i kapsler, ren olie, beadlets og tyggegummi og i sig selv ser ud til at mindske sukkertrang og gøre vores fedtceller mindre (i indledende studier), så har de også kapslerne MetaPWR Assist.

MetaPWR Assist indeholder morbærbladekstrakt, som har vist sig at reducere
kulhydratfordøjelse med 42 %, når det tages med et måltid. Det skulle bremse konverteringen af kulhydrater til glukose, så i stedet for at blodsukkeret stiger voldsomt og dykker igen, holdes det på et stabilt niveau. Det er naturligvis doTERRAs påstand ud fra egne undersøgelser.

MetaPWR er skabt for at give os flere raske leveår

Det handler ikke bare om at få et længere liv, men at få flere raske leveår. Det er jo lige meget med at få et længere liv hvis kvaliteten af det forlængede liv er dårlig fordi vores helbred er skidt. Så MetaPWR handler om at forlænge vores gode helbred så vi kan nyde vores længere liv. (Et buzzword for det p.t. er ‘longevity‘.)

Vil du i dybden med alt det her, har doTERRA selv et onlinekursus om produktet som du kan tilgå her: MetaPWR™ Education Course

Vil du have flere ord på hele produktlinjen, kan du se Christine Eilvigs video om den her:

Og her er en Facebook Live der blev holdt i vores team om produkterne. Især kan jeg anbefale at høre erfaringerne med MetaPWR Advantage som starter ca. 1 time og 20 minutte inde:

Er doTERRAs MetaPWR Advantage dyrt?

“Er doTERRAS collagenpulver ikke lidt dyrt?” er jeg blevet spurgt.

🤔Tjo, HVIS det KUN var et collagenpulver, ville det måske være dyrt. Men det er det bare ikke. 😀 Faktisk sparer du 427 kr.* i forhold til hvis du skulle have de samme kosttilskud som MetaPWR Advantage indeholder. Og du skal købe de tilskud 3 forskellige steder, så der skal også lige 3 gange forsendelse oveni i stedet for at nøjes med 1.

Så med MetaPWR Advantage får du altså – som du lige har læst ovenfor – BÅDE collagen (9 typer) OG resveratrol, NMN, liposomalt c-vitamin, NADH og 5 gavnlige æteriske olier.

Så … dyrt? Næh, slet ikke i forhold til andre tilskud og ikke i forhold til hvad det gør for din krop. 🥰

*Min beregning ud fra andre kvalitetsmærker jeg kunne google mig til. Og nej, hovedregning on the spot er ikke min stærke side, som du kan se i videoen nedenfor. 😅


Køb MetaPWR Advantage her

Vil du i gang med MetaPWR Advantage med det samme, kan du nu købe det her (hvor produktet ER lagt i kurven): https://doterra.me/GL4vxq Emoji med to hænder i vejret

Kontakt mig hvis du har spørgsmål eller brug for min hjælp til at bestille.

Bliv klogere på collagen her

About Anja Lysholm

❤ Lykkelig oliebruger og -forhandler. Ud over at have mit eget team er jeg medlem af Christine Eilvigs Team Lavt Gærde og Elena Browers team Essential Practise. Du er så velkommen til at være med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *