Bruger du dine æteriske olier nok? Gentagelse er nøglen

Nøglen er gentagelse

Hvis du ikke oplever den store effekt af at bruge essentielle olier eller synes det går for langsomt, så kan det være fordi du simpelthen ikke bruger dem tit nok.

Når du påfører eller indtager en olie, så tager det 2-3 minutter for den at nå ud i blodbanen. Efter 20 minutter påvirker den cellerne i din krop, og efter 2½ time er den fordøjet og ude af din krop igen.

Det sidste er vigtigt, så det gentager jeg lige: 2½ time efter brug, er olien ude af din krop igen. Så hvis du gerne vil have gavn af olien hele dagen, skal du altså bruge den hver 2.-3. time.

Når vi indsnuser olierne, når de hjernen på 22 sekunder. Olierne påvirker det limbiske system som har stor betydning for vores hukommelse og følelser, og det er derfor de virker terapeutisk på os. Om virkningen her også er der i 2½ time, har jeg ikke lige kunnet opsnuse (høhø), men jeg kan forestille mig at virkningen forsvinder hurtigere end ved indtagelse/påsmøring. Skriv endelig en kommentar nedenfor hvis du ved det, så jeg kan opdatere indlægget her.

Husk altid at bruge 100 % rene olier.

Her kan du læse hvordan du kan købe doTERRAs.

About Anja Lysholm

❤ Lykkelig oliebruger og -forhandler. Ud over at have mit eget team er jeg medlem af Christine Eilvigs Team Lavt Gærde og Elena Browers team Essential Practise. Du er så velkommen til at være med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *