Cilantro (koriander) æterisk olie

Koriander æterisk olie

En krydderurt der virkelig deler vandene: Koriander! Det lader til at enten elsker man den, eller også kan man ikke udstå smagen af den.

Og navnet på olien skal man som dansker lige lære: Cilantro, som dette indlæg handler om, er nemlig olie af korianderbladene – altså den krydderurt du kender, mens olien Coriander, som jeg tidligere har skrevet om, er olie af frøene.

Hvad siger man at den æteriske olie fra koriander kan?

Slip kontrollen, og giv slip på det der ikke længere tjener dig, er Cilantros budskab.

Livet handler om at skrælle flere og flere lag af os selv – de lag som udgør dem vi troede vi skulle være – så vi kan komme ind til kernen af den vi virkelig er, og begynde at leve derfra.

Hvis du har brug for Cilantro, er du måske typen som gerne vil kontrollere alting. Du holder måske stædigt fast i dine mønster og vaner, og du holder stædigt fast i at tingene skal være på en bestemt måde. På den måde opdager du ikke at der ligger et friere liv og venter på dig – hvis du bare turde give lidt slip.

I kontrol ligger der også mange bekymringer. Ville det ikke være skønt at slippe dem?

Adam Barralet foreslår i bogen Gifts of the Essential Oils bekræftelsen “I am free of toxicity in my life” – altså “jeg er fri af giftighed (eller måske bare gift) i mit liv”.

Og han foreslår en frisættende blanding af Cilantro, Clove, Hawaiian Sandalwood og Wild Orange hvis du føler dig følelsesmæssigt bundet af en situation i dit liv lige nu. Du kan enten bruge blandingen i diffuseren eller lave en rulle med den (bare husk at Wild Orange er fotosensitiv, så du skal ikke bruge den i solen).

Selv har jeg arbejdet med Cilantro og Coriander ved at tage 2 dråber af hver i en kapsel i 10 dage, og jeg har mærket at det f.eks. har givet mig en friere måde at skrive disse indlæg på. Nogle gange er det subtile ændringer som vi dårligt bemærker før det går op for os at vi for kort tid siden gjorde tingene på en anden måde end vi gør nu.

Oliens fysiske egenskaber

Fysisk siges olien bl.a. at være god til afgiftning og være beroligende for maven.

Infografik fra doTERRA

Discover Solutions: Cilantro | dōTERRA Essential Oils

Hvordan kan/må koriander æterisk olie bruges?

Du må det hele (husk som altid at jeg taler om doTERRAs olie her) – indtage, snuse og smøre den på.

Hvilke blandinger findes den i?

Der er Cilantro i doTERRAs PastTense, Purify og Zendocrine.

About Anja Lysholm

❤ Lykkelig oliebruger og -forhandler. Ud over at have mit eget team er jeg medlem af Christine Eilvigs Team Lavt Gærde og Elena Browers team Essential Practise. Du er så velkommen til at være med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *