Ginger (ingefær) æterisk olie

Ingefær æterisk olie

Ginger-olien købte jeg fordi jeg drømte om den en nat, og det var ret interessant. Som du kan læse her, har det her doTERRA-eventyr sat gang i en vild proces, og samtidig med at vi havde en lang debattråd i Team Lavt Gærdes Facebook-gruppe om de issues det aktiverede i nogle af os, var jeg ved at læse bogen “Du er ikke bare dig” af Mark Wollynn. (Den kan jeg varmt anbefale.)

I bogens øvelser kommer man i kontakt med sit “kernesprog”. Det er (meget kort fortalt) nogle særlige ord og sætninger vi bruger til at beskrive vores følelser når vi bliver ramt. Jeg fandt ud af at et af mine kerneord var “magtesløs”.

Da jeg var færdig med bogen, lavede jeg om aftenen en meditation hvor jeg sendte den følelse tilbage til dem i min slægt den måtte tilhøre, så jeg ikke længere skal bære på den (det giver måske mest mening hvis du har læst bogen), og så gik jeg i seng.

Om natten drømte jeg at jeg sad hos frisøren, og mens jeg ventede, så jeg på bordet foran mig en række Ginger-produkter. Jeg havde lyst til at snuse og smøre dem på.

Jeg havde aldrig læst om Ginger-olien, men tager mine drømme meget alvorligt, så da jeg vågnede, slog jeg op i bogen Emotions and Essential Oils, hvor man kan læse hvad hver enkelt olie kan, og bum: Ginger modvirker magtesløshed.

Er det ikke interessant? Den røg straks med i min næste bestilling.

Hvad siger man at den æteriske olie af ingefær kan?

Ifølge bogen Essential Emotions (biblen inden for den følelsesmæssige virkning af doTERRAs olier :-)) – ganske kort:

Ginger understøtter målrettethed og giver os mulighed for at kigge på dybtliggende offermentalitet som giver en følelse af magtesløshed, fastlåsthed og mangel på personligt ansvar. Den giver os styrken til at tage ansvar for vores liv og understøtter en krigermentalitet i høj integritet. I stedet for at vente på hvad livet byder os, inviterer Ginger os til at vælge vores egen skæbne.

Hvordan kan/må ingefær æterisk olie bruges?

Den må både indtages, indsnuses og puttes på huden, men vær opmærksom på at den føles ret brændende hvis du ikke blander den med en basisolie.

Ovennævnte bog foreslår at man smører den på sit solar plexus for at få den beskrevne virkning.

Hvilke blandinger findes den i?

Der er Ginger i doTERRAs Cheer, On Guard, Smart & Sassy, Tamer og Zengest.

Hvad er din oplevelse?

Kommenter meget gerne herunder

Køb ingefær æterisk olie her

About Anja Lysholm

❤ Lykkelig oliebruger og -forhandler. Ud over at have mit eget team er jeg medlem af Christine Eilvigs Team Lavt Gærde og Elena Browers team Essential Practise. Du er så velkommen til at være med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *