Hvad skal jeg købe hver måned for at få kompensation?

Hvad skal jeg købe for at få dækket mine egne produkter i doTERRA?

Hvis du har overvejet at blive doTERRA-forhandler (en Wellness Advocate ligesom jeg er), så du f.eks. kan tjene dine egne produkter hjem (eller så meget du ønsker at arbejde for) ved at have kunder selv, kan det være du er blevet bremset af en overbevisning om at du så skal købe et væld af olier hver måned – og hvad i alverden skal du med alle de olier? For nogle føles det som et unødvendigt overforbrug.

For mig er det absolut ikke noget problem at bruge mange olier. Jeg elsker hver og en, jeg arbejder selv aktivt med dem hver dag, giver prøver ud, jeg giver reklamegaver, jeg laver lodtrækninger, giveaways m.m. Jeg har aldrig en følelse af at have et overforbrug, for det giver dyb mening for mig at bruge og videreformidle olierne.

Men andre er måske bare glade for doTERRA, glade for at købe lidt olier indimellem og er også lidt tiltrukket af forretningsideen og netværket – og hvordan opretholder man så den krævede månedlige ordre uden at føle at man drukner i olier?

Mit tip er: Invester i din sundhed. Brug doTERRAs kosttilskud – så skal der faktisk ikke så meget til.

For at være berettiget til kompensation som Wellness Advocate, skal du have en månedlig ordre til en værdi af minimum 100 PV. PV er en samlet pointværdi hver ordre har, så det kan ikke direkte oversættes til kroner. Ofte svarer 1 PV til 1 euro, men det er ikke 1:1 – det afhænger lidt af hvad man køber.

Så hvis du f.eks. køber en pakke kosttilskud med vitaminer/mineraler og sunde fedtsyrer kaldet “Daily Nutrient Pack” og så deres cellefornyende tilskud “DDR Prime” softgels, lander din ordre på 104 PV. Du kan altså nøjes med at købe (og huske at spise 😉 ) gode kosttilskud hver måned, og så være berettiget til kompensation – uden en eneste olie.

Vil du med på det team jeg er en del af, Christine Eilvigs Team Lavt Gærde, og have glæde af den undervisning vi får dér, kræver hun en månedlig PV på 150. (Det er fordi det er nemmere for Wellness Advocates at få en særlig månedlig bonus når de sammen med 3 andre når en samlet PV på 600 – altså 4 x 150, så det er at drive sin forretning smartere end doTERRA selv lægger op til. Det gør det altså lettere for os alle på teamet at have indgået den aftale.)

For at nå op på 150 PV hver måned, behøver du i ovenstående eksempel fx bare at tilføje gode præ- og probiotiske bakterier i kapslerne “PB Assist” og en flaske Lemon som er udrensende (og lækker) at drikke i vand hver dag. Så er den samlede PV af din ordre 152,5.

Du kan altså sagtens være Wellness Advocate (eller bygger, som det også kaldes) uden at købe et væld af varer du aldrig får brugt, hvis du i stedet fokuserer på at optimere din næring via deres virkelig gode kosttilskud. Og med en månedlig ordre får du dem på abonnement så du ikke skal tænke mere på det.

Vil du bygge forretning sammen med mig? Så kontakt mig på anja@essentielleolier.dk. Du kan læse mere om kompensationsplanen her: Wellness Advocate – gør olierne til en (del af din) forretning

About Anja Lysholm

❤ Lykkelig oliebruger og -forhandler. Ud over at have mit eget team er jeg medlem af Christine Eilvigs Team Lavt Gærde og Elena Browers team Essential Practise. Du er så velkommen til at være med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *