Lars Muhl interviewer Marianne Mikkelsen om æteriske olier

Lars Muhl anbefaler doTERRA

Der var en der delte denne fine video i vores teams gruppe på Facebook i dag, og jeg iler med at dele den videre. Lars Muhl interviewer Marianne Mikkelsen, som underviser i Auro-Soma, om de tre fine olier Frankincense, Myrrh (Myrra) og Spikenard (Nardos). Jeg har stor respekt for Lars Muhl, så det glæder mig at han (som så mange andre) mærker klar kvalitetsforskel på doTERRAs olier og andre mærkers. (Jeg har nemlig selv kun erfaring med doTERRAs og kan derfor, hvad forskellen angår, kun læne mig op ad andres erfaringer.)

About Anja Lysholm

❤ Lykkelig oliebruger og -forhandler. Ud over at have mit eget team er jeg medlem af Christine Eilvigs Team Lavt Gærde og Elena Browers team Essential Practise. Du er så velkommen til at være med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *