Hvilke æteriske olier passer til hvilket chakra?

Chakraer og æteriske olier

Jeg eksperimenterer med hvordan essentielle olier påvirker mine drømme, og i den forbindelse faldt jeg over en oversigt over chakraer, hvor der ved hvert chakra var skrevet hvilke olier der hørte til. Jeg googlede og fandt frem til nogle flere oversigter, og resultatet har jeg samlet her.

Chakraer kan du læse om andre steder, så her får du bare olierne der efter sigende passer til. Så slipper du selv for at google. 🙂 (Og ja, jeg ved godt at nogle olier står ved flere chakraer – sådan er det når man googler sig til viden. 😅 Jeg håber du selv kan sortere.)

Rodchakraet

 • Black Pepper
 • Cedarwood
 • Cinnamon
 • Clove
 • Cypress
 • Frankincense
 • Ginger
 • Marjoram
 • Myrrh
 • Patchouli
 • Sandalwood
 • Spikenard
 • Thyme
 • Vetiver
 • Ylang Ylang

Harachakraet

Solar plexus

Hjertechakraet

Halschakraet

Pandechakraet

Kronechakraet

 • Cedarwood
 • Frankincense
 • Helichrysum
 • Jasmine
 • Lavender
 • Myrrh
 • Neroli
 • Rose
 • Rosewood
 • Sandalwood
 • Spikenard
 • Vetiver

About Anja Lysholm

❤ Lykkelig oliebruger og -forhandler. Ud over at have mit eget team er jeg medlem af Christine Eilvigs Team Lavt Gærde og Elena Browers team Essential Practise. Du er så velkommen til at være med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *