Tapping med Anne Hejselbjerg

Tapping med Anne Hejselbjerg
Min begejstring for doTERRAs olier handler ikke kun om olierne. Jeg havde sandsynligvis aldrig været åben for at prøve dem (pga. min store modstand mod network marketing) hvis ikke den rigtige havde fortalt mig om dem. Den rigtige i det her tilfælde var Christine Eilvig, og jeg er uendeligt taknemmelig for den proces det (også) har sat i gang at få adgang til hendes undervisning og mentoring undervejs.
 
En anden gave ved at være på netop dét team er at vi på byggedagene tapper med dygtige Anne Hejselbjerg som er uddannet hos Roger Callahan, der er ophavsmand til tankefeltterapien.

I starten syntes jeg ikke det gjorde det store for mig, men en eftermiddag hvor vi tappede til et foredrag, gik jeg pludselig HELT i knæ af træthed – som efter en effektiv healing- eller kropsterapi-session), og siden har jeg mærket en større virkning af det. (Forleden aften lavede jeg f.eks. en tapping vi havde lavet med fokus på handling, og dagen efter fik jeg efter måneders jeg-burde-også-tilløb endelig ryddet op og ud i nogle skabe.)

For nogle år siden lavede Christine et interview med Anne om tapping, og det deler jeg her så du kan høre hvordan og hvorfor det virker, og mærke om det er noget du også kan få glæde af. Hun fortæller i øvrigt også – som jeg oplevede – at og hvorfor det kan tage noget tid før man oplever en virkning af det.

For at sætte det i (større) sammenhæng med olierne, kan jeg i øvrigt fortælle at Anne på et tidspunkt sagde “Normalt har jeg sessioner på 1½ time – nu hvor jeg bruger olierne, kan jeg tappe folk på 20 minutter”. Det er jo fantastisk som de to ting understøtter hinanden. 😀

*(Team Lavt Gærde er den gruppe af mennesker som har skrevet sig op som doTERRA-kunder/byggere hos Christine Eilvig eller (efterhånden) andre på teamet. Du kan også komme med ved at skrive dig op hos mig her: Kom i gang med olierne)

About Anja Lysholm

❤ Lykkelig oliebruger og -forhandler. Ud over at have mit eget team er jeg medlem af Christine Eilvigs Team Lavt Gærde og Elena Browers team Essential Practise. Du er så velkommen til at være med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *