Lemon Myrtle æterisk olie

Lemon Myrtle æterisk olie

Lemon Myrtle er på tilbud her i november og er et såkaldt LTO – Limited Time Offer, altså en olie der ikke fås i shoppen normalt, men kun i en begrænset periode. Det sker at sådanne olier bliver del af det faste sortiment, og det håber jeg virkelig at Lemon Myrtle gør, for jeg ELSKER den!

Den dufter lidt hen ad Melissa med en lille snert af Lemongrass, synes jeg.

Hvad siger man at den æteriske olie af Lemon Myrtle kan?

Fysisk er Lemon Myrtle i den beroligende og opløftende afdeling.

Ifølge bogen Essential Emotions (min bibel inden for den følelsesmæssige virkning af doTERRAs olier) – ganske kort:  Nøgleordet er “afklarende” (clarifying). Den hjælper mod den overstimulering der følger af at vi konstant bliver bombarderet med ny information. Den løfter os ud af lavere vibrationer og negativ gruppepåvirkning. Den virker stærkt rensende når vores sind er tåget af påvirkninger udefra, så vi igen kan tænke klart og selvstændigt.

Adam Barralet foreslår i bogen Gifts of the Essential Oils at blande den med Eucalyptus, Ginger, Rosemary og Wildorange – en blanding han kalder “Be clear and intentional”.

Infografik fra doTERRA

Lemon Myrtle infografik

 

Hvordan kan/må Lemon Myrtle æterisk olie bruges?

Du må det hele (husk som altid at jeg taler om doTERRAs olie her) – indtage, snuse og smøre den på.

Hvad er din oplevelse?

Kommenter meget gerne herunder

Køb Lemon Myrtle æterisk olie her

About Anja Lysholm

❤ Lykkelig oliebruger og -forhandler. Ud over at have mit eget team er jeg medlem af Christine Eilvigs Team Lavt Gærde og Elena Browers team Essential Practise. Du er så velkommen til at være med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *